Päävalmentajan välitodistus vuoden vaihtuessa
Julkaistu: 31.12.2018 00.00

Päävalmentajan välitodistus vuoden vaihtuessa

VÄLITODISTUS

FoSu Edustuksen kautta on pelattu nyt hieman yli puolet ja sarjasijoitus on kolmas. Päävalmentaja Ville Into antoi välitodistuksen joukkueelle tähän mennessä pelatuista otteluista.

Asteikko
Kiitettävä
Hyvä
Kohtalainen
Heikko

HYÖKKÄYS - HYVÄ

”Ollaan tehty eniten maaleja lohkossa, joten tietysti pitää olla tyytyväinen siihen. Hyökkäyspelimme on parantunut kauden mittaan, tosin vielä on hiomista hyökkäysalueen tasapainon kanssa ja terävyydessä. Arvosanaa hieman tiputtaa se että alkukaudella maalinteko tökki nimenomaan kärkijoukkueista vastaan.”

PUOLUSTUS - TYYDYTTÄVÄ

”Puolustuspeli on ollut meidän se heikoin osa-alue tähän mennessä. Tosin osittain se johtuu myös tuosta hyökkäysalueen tasapainottomuudesta. Myös tämä on parantunut joulua kohden ja esim. tuo viimeisin pelimme MedAn vieraana osoitti, että kyllä me se homma osataan kun asiat napsahtaa kohdilleen. Mutta mikäli halutaan tässä lohkossa mennä pitkälle niin tämän osa-alueen pitää parantua jatkossa.”

MAALIVAHTIPELI - HYVÄ

”Meillä on hyvä maalivahtitilanne. Kaksi tasaista maalivahtia luo hyvät mahdollisuudet joukkueelle voittaa pelejä, ja meillä on hyvä ja rehti kilpailutilanne.”

FoSu Edustus toivottaa kannattajilleen Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Ja uuden vuoden kotipelit jatkuvat lauantaina 5.1. klo 18 Kirkassilmä Areenalla: FoSu - Ruoska, tervetuloa!


Seuran uusimmat

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38