Lomake sulkeutuu 30.09.2023 12.00

FoSu hakee vapaaehtoisia monenlaisiin eri tehtäviin. Tehtäviä on jokaiselle halukkaalle tarjolla, haluamansa ajanjakson verran. Täyttämällä lomakkeen, voit valita tehtävän, keston ja sen laajuuden oman ajan käyttösi mukaan.

Olet sitten nuori tai aikuinen, me haluamme sinut. Tehtäviä muun muassa treeniohjaaja, peliohjaaja, apuvalmentaja, valmentaja, somettaja, toimitsija, ottelutapahtuma-avustaja, joukkueenjohtaja, kahvila-avustaja ja paljon muuta.

Oman työpanoksesi päätät sinä itse. Voit sitoutua oman haluamasi ajankohdan verran.

Tervetuloa meille FoSuun💙

FoSu hakee useisiin eri joukkueisiin lisää pelaajia kaudelle 2023-2024. Löytyykö sinulle tarpeeksi haastetta nykyisessä joukkueessasi vai kaipaatko korkeampaa tasoa ja motivoitunutta harjoittelua? FoSulla on tarjota eri ikäluokille kovan tason pelejä, maajoukkuetien pelikavereita, osaavaa valmennusta ja hyvät harjoitteluolosuhteet.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Oletko kiinnostunut, jos Fosulle perustettaisiin naisjoukkue? Tarkoituksena olisi pitää yhdet harjoitukset viikossa sekä ilmoittautua liiton sarjaan. Jätä yhteystiedot, niin osaamme infota kevään aikana saadaanko joukkue kasaan.
Jätä yhteystietosi, jotta osaamme ottaa yhteyttä ja tarjota sopivaa joukkuetta.