Täyttämällä lomakkeen haet Forssan Suuppareiden jäsenyyttä. Jäsenmaksu 25€ maksetaan samalla verkkopankkimaksuna.
Hakemalla jäsenyyttä hyväksyt, että käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Tietosuojaseloste on luettavissa alla.
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Intersport perhesählyyn, joka järjestetään sunnuntaisin klo 10-11. Valmistaudu maksamaan maksu 25€ (jäsenmaksu) heti lomakkeen täyttämisen lopussa. Hintaan sisältyy Salibandyliiton junioreiden ryhmäpelipassi (huomioithan, että vakuutuksen voimaantulossa on pieni viive, sillä tiedot syötetään seuran toimesta). Ilmoittautumalla tällä lomakkeella, lapsesta tulee Forssan Suupparit ry:n jäsen.

Vanhemmalle suosittelemme Salibandyliiton aikuisten harrastepelipassin (15€) hankkimista vakuutusta varten. Pelipassin voi hankki osoitteesta https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/#info
 Lomake sulkeutuu 31.05.2023 12.00
Ilmoittautuminen tyttöjen säbäkerhoon

Tyttöjen säbäkerho on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille salibandystä ja liikunnasta kiinnostuneille tytöille. Säbäkerhossa harjoitellaan perustaitoja ja pelataan ohjaajien johdolla. Säbäkerhon hinta on 75€, sisältäen seuran jäsenmaksun 25€. Säbäkerho pidetään maanantaisin klo 18:15-19:15. Tule reippaasti kokeilemaan, ensimmäisiltä kerroilta ei vielä mene maksua!
 Lomake sulkeutuu 30.04.2023 12.00
Ilmoittautuminen FoSun säbäkouluun kaudelle 2022-2023

Säbäkoulu on tarkoitettu kaikille salibandystä ja liikunnasta kiinnostuneille lapsille. Ne sisältävät monipuolista harjoittelua ja peliosuuksia ohjaajien johdolla. Säbäkoulu pidetään maanantaisin klo 17-18 (ei syys- eikä talvilomaviikkoina).

"F-liiga, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort sekä lähialueen yritykset haluavat kutsua seuranne pelaajat ja taustahenkilöt mukaan Eerikkilä Super Cupiin 10.9.2022 Eerikkilään.

Haluamme tarjota teille mahdollisuuden osallistua Eerikkilä Super Cupiin täysin veloituksetta. Me tarjoamme seuranne joukkueille ja taustahenkilöille ilmaisen sisäänpääsyn Eerikkilä Super Cupin otteluihin sekä järjestämme kuljetuksen tapahtumapäivään ja takaisin paikkakunnaltanne.

Naisten Super Cupin ottelu TPS-PSS alkaa klo 15.00 ja miesten ottelu, CLASSIC-SPV klo 18.00. Kuljetukset järjestetään siten, että ehditte hyvissä ajoin ensimmäisen ottelun alkuun ja paluukuljetus lähtee viimeisen ottelun päätyttyä. Huomioittehan, että yhteiskuljetus toteutetaan, mikäli ryhmäkoko on 30-50 henkilöä."

Bussikuljetuksen lähtö tulisi olemaan Forssasta arviolta noin klo 14.

 Lomake sulkeutuu 31.07.2023 12.00
Jätä yhteystietosi, jotta osaamme ottaa yhteyttä ja tarjota sopivaa ryhmää.