Tule ja ota kaverisikin mukaan FoSun järjestämälle talvilomaleirille. Leiri järjestetään ma-ti 26.-27.2.2024 klo 10-15 kumpanakin päivänä Jokioisten Leipä -Areenalla osoitteessa Turuntie 38, Forssa.

Leirin hinta 50 € ja sisältää ohjattua toimintaa, lämpimän ruoan. Sitovat ilmoittautumiset, jotta saadaan leiri järjestettyä. Väh. 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset su 18.2.2024 mennessä.

Leiri on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille.

Ilmoittaudun mukaan!!

Haluan vapaaehtoseksi Holjalandia tapahtumiin, mukaan liikuttamaan lapsia 10-20 kertaa vuodessa. Minun ei tarvitse sitoutua muuhun. Voin myös hyvällä omallatunnolla olla tulematta tapahtumaan, mikäli minulla on tärkeämpää menoa, jonka arvioin itse. Toki ilmoitan sovitusti poissaolostani.

 Lomake sulkeutuu 31.05.2024 12.00
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi Intersport perhesählyyn, joka järjestetään sunnuntaisin klo 10-11 pienellä kentällä. Hinta on 40 €, johon sisältyy jäsenmaksu. Hintaan sisältyy Salibandyliiton junioreiden ryhmäpelipassi (huomioithan, että vakuutuksen voimaantulossa on pieni viive, sillä tiedot syötetään seuran toimesta). Ilmoittautumalla tällä lomakkeella, lapsesta tulee Forssan Suupparit ry:n jäsen.
 
Vanhemmalle suosittelemme Salibandyliiton aikuisten harrastepelipassin (10 €) hankkimista vakuutusta varten. Pelipassin voi hankki osoitteesta https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/#info
 Lomake sulkeutuu 31.05.2024 12.00

Ilmoittautuminen FoSun säbäkerhoihin kaudelle 2023-2024.

Kerhot ovat ilmaisia 1. vuoden osallistujalle ja ovat tarkoitettu kaikille salibandystä ja liikunnasta kiinnostuneille lapsille.

Säbäleikkikerho on pienille tytöille ja pojille. Leikkiä ja oppimista mailojen kanssa ja ilman. Säbäleikkikerho pidetään maanantaisin klo 17 - 18 (ei syys- eikä talvilomaviikkoina).

Säbäkerho sisältää monipuolisempaa harjoittelua ja peliosuuksia ohjaajien johdolla. Säbäkerho pidetään torstaisin klo 18-19 (ei syys- eikä talvilomaviikkoina).

FoSu hakee useisiin eri joukkueisiin lisää pelaajia kaudelle 2023-2024. Löytyykö sinulle tarpeeksi haastetta nykyisessä joukkueessasi vai kaipaatko korkeampaa tasoa ja motivoitunutta harjoittelua? FoSulla on tarjota eri ikäluokille kovan tason pelejä, maajoukkuetien pelikavereita, osaavaa valmennusta ja hyvät harjoitteluolosuhteet.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Oletko kiinnostunut pelaamaan salibandya pari kertaa viikossa mukavassa porukassa? Jätä yhteystiedot, niin olemme yhteydessä.

Jätä yhteystietosi, jotta osaamme ottaa yhteyttä ja tarjota sopivaa joukkuetta.

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38