Otteluraportti Leisku - FoSu
Julkaistu: 12.11.2018 00.00

OTTELURAPORTTI LEISKU - FOSU

FoSu Edustus kävi Loimaalla, oli tehokas, hallitsi peliä alusta asti ja otti ansaitun voiton lukemin 7-14. Voitto nosti FoSun neljänneksi runkosarjassa.

7.14.

Pelikellossa oli vähän rapiat seitsemän minuuttia pelattuna, tarkalleen 7.14., kun FoSu oli lähtenyt jo omille teilleen johtaen 5-0. Leisku oli käyttänyt aikalisän jo kolmen minuutin kohdalla, niin tyrmäävä FoSu oli ottelun alussa ja ensimmäisessä erässä, jonka se voitti peräti 9-1. Tämän jälkeen ottelu hieman tasoittui, mutta oikeastaan ensimmäisen erän jälkeen loppu oli kosmetiikkaa. Leisku pelasi asenteella loppuun ja saikin tehtyä muutaman kavennusmaalin kahteen viimeiseen erään, mutta ei missään vaiheessa hätyytellyt FoSua. FoSu oli latonut kympin täyteen heti toisen erän alussa jo ja kaunisteli vielä muutaman maalin, ja lopputulos lopulta 7-14.

Päävalmentaja Ville Into oli tyytyväinen joukkueen tehokkuuteen varsinkin ensimmäisessä erässä. ”Se erä oli meiltä hyvää pelaamista! Maltoimme pelata helpoilla syötöillä hyökkäyksissä ja tehokkuus oli kiitettävää.” Aloittaa Into ja sanoo, että vaatimus oli toiseen erään jatkaa samoilla teeseillä, eikä maha saa olla vielä täynnä. ”Mutta niinkuin valitettavan usein käy niin ruvettiin oikomaan asioista ja huolimattomuusvirheitä tuli erään aivan liikaa.”

FoSu kuitenkin skarppasi ja vei erän lukemin 2-4. Kolmas erä oli Innon mukaan ottelun heikoin ja FoSu vähän namutteli liikaa. ”Selvistä laukaisupaikoista tarjoiltiin vielä ja puolustaminen oli yliaktiivista, eli puolustettiin hyökkäys edellä ja kaveri pääsi näistä kuittaamaan erävoiton.” Puhisee Into.

Into sanoo vielä lopuksi, että todella tärkeät pisteet tuli matkaan vierasparketilta rutiinisuorituksella ja hän oli tyytyväinen paitsi tehokkuuteen ensimmäisessä erässä niin myös siihen että erien alut oltiin hyvin hereillä.

MUUTAMIA TILANTEITA

Jarno Prihti palasi Loimaalle FoSun paidassa. Vielä viime kaudella mies torjui Leiskun paidassa. Hänelle ottelu tunteellinen. ”Tunnerikas peli, joka ratkesi jo ensimmäisessä erässä, ei siinä ollut paljon hommia. Toinen ja kolmas erä niin niissä kaveri sai muutaman onnistumisen ja sitä kautta uskoa peliin ja muutamia tilanteita.” Sanoo Prihti. Hänen mukaansa tulos oli hyvä ja pisteet tärkeimmät. Lopuksi Prihti kiittelee vielä, että lehtereillä oli kivasti katsojia. ”Mukavaahan siinä oli pelata!” Päättää Prihti.