IBK MEDA - FoSu   7 - 2

Salohalli

Otteluraportti IBK Meda - Fosu

OTTELURAPORTTI MEDA -FOSU

FoSu hävisi MedAlle Länsirannikon lohkon finaalin ensimmäisen osan lukemin 7-2. Sarja jatkuu sunnuntaina Forssassa kello 16.00.
Me lyömme tämän sarjan tasoihin!

SUNNUNTAITA KOHTI

MedA pelasi paremmin kuin FoSu, oli vahvempi kaksinkamppailuissa ja ansaitsi avausottelusta voiton. Parkettialusta tarjosi omat haasteensa FoSulle, mutta tappiota ei sen piikkiin voi laittaa.

Ensimmäisen erän jälkeen MedA johti 3-1. Aleksi Kanninen toi FoSun kahden maalin päähän vain muutamia sekunteja ennen erän loppua.

Toisessa erässä pelattiin pitkään ilman maalia, MedA teki kaksi FoSun yhtä vastaan ja toiselle erätauolle 5-2 MedAn johdossa.

Kolmannessa erässä FoSu vasta aivan lopussa sai kiriä aikaiseksi ilman maalivahtia, mutta MedA oli jo karannut 6-2 johtoon. FoSu ei saanut kavennusta sitten millään ja MedA teki vielä sekunti ennen loppua yhten ja lopputulos siis näin ollen 7-2.

Päävalmentaja Ville Into tiivisti ottelun hyvin lyhyesti. ”Oltiin joka osa-alueella huonompia tänään ja MedA ansaitsi voiton. Nyt katseet kohti sunnuntaita!” Kommentoi Into.

FoSun tehokkain oli Aleksi Kanninen tehoilla 1+1.
Järviselle torjuntoja 24.
Duunarikypärä Eero Ryhdälle, joka teki tänään debyyttinsä Edustusjoukkueessa. Eerolta oikein ryhdikäs esitys!

Sunnuntaina kaikki hallille kannustamaan FoSu voittoon!

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Tilastot
IBK MEDA

7 - 2

3 - 12 - 12 - 0
4'Jäähy: 2minKoppanen Joe
19'MaaliKanninen Aleksi
19'MaalisyöttöMertanen Matti
29'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
34'MaaliHautala Viljo
34'MaalisyöttöKanninen Aleksi