Esittely
Ottelutilastot
FoSu - Happee Steamers
2018-2019 - Edustus - Suomen Cup
Klo 17:30 Palokan koulukeskus, Jyväskylä
16
Hel

Otteluennakko


SUOMEN CUP
OTTELUENNAKKO STEAMERS - FOSU

FoSu pelasi Suomen Cupissa tällä kaudella pitkästä aikaa ja matka katkesi vasta kun vastaan tuli liigajoukkue Happee. Matka jatkuu vielä yhden pelin verran kun FoSu selvitti otteillaan tiensä aluefinaaliin. Vastaan tulee Sisä-Suomen lohkosta Happee Steamers.

MAALIRIKAS PELI TULOSSA?

Steamers taistelee vielä pääsystä playoffeihin omassa lohkossaan, kun taas FoSu on puolestaan sinne tiensä selvittänyt Länsirannikon lohkossaan. Mutta nyt kyse on kumminkin yksittäisestä ottelusta jossa lohkosijoituksella ei ole mitään väliä.

Jos runkosarjoja tutkitaan tulosten osalta niin huomataan, että molemmat osaavat tehdä maaleja, FoSu on tehnyt maaleja runkosarjassa noin yhdeksäm keskiarvolla ja Steamers melkein samalla keskiarvolla. Steamers on kuitenkin päästänyt maaleja selvästi enemmän kuin FoSu.

Päävalmentaja Ville Into sanoo, että aluefinaali on hieno juttu, joka varmasti sytyttää pelaajat! ”Hyvillä fiiliksillä lähdetään Jyväskylään!” Aloittaa Into ja sanoo tämän olevan tärkeä ottelu, loppujen yhtä tärkeisen runkosarjaottelujen joukossa, jossa FoSu taistelee kotiedusta sekä jopa vielä runkosarjan voitosta.

FoSulla on ollut hieman kokoonpanossa eloa, kun flunssa-aalto koetellut joukkuetta. ”Ollaan pari viikkoa nyt taisteltu sitä vastaan ja edelleen samalla teemalla mennään. Eli ns. vakiokokoonpanosta meillä on edelleen ja lisääkin äijiä pois rosterista. Mutta kuten jo viikko sitten totesin niin tämä on myös mahdollisuus meidän vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille näyttää kykynsä.” Toteaa Into.

FoSu pelasi aikaisemmin Sisä-Suomen lohkossa, mutta Into sanoo, että vastustajasta ei ole kovin isoa käsitystä. ”Mutta rosteria kun katselin niin kyllä siellä pari ihan kovaa tuttua nimeä löytyi.” Huomauttaa Into ja nostaa vielä esille Steamersin maalirikkaat pelit: ”Varmasti on luvassa offensiivinen peli josta ei vauhtia puutu.” Päättää Into.

Steamersin ja FoSun ottelu alkaa lauantaina kello 17.30.

Tässä linkki ottelun seurantaan.
https://salibandy.fi/tulokset/…

Aluefinaalin voittajalle luvassa rahapalkinto ja pokaali.

#FoSuSince1993
#SuomenCup

Otteluraportti Suomen Cupin aluefinaali Happee Steamers - Fosu


OTTELURAPORTTI SUOMEN CUP
HAPPEE STEAMERS - FOSU

FoSu matkasi Jyväskylään lauantaina Happee Steamersin vieraaksi vielä yhteen peliin Suomen Cupissa. Kotijoukkue oli vahvempi lopulta lukemin 15-9.

ISOLLA SYDÄMELLÄ

Steamers oli kuskin paikalla koko ottelun ajan, ja otti sen jo 13 sekunnin pelin jälkeen. Ensimmäinen erä meni sen nimiin 3-0.

Toisessa erässä FoSu pääsi peliin mukaan kaventamalla lyhyen ajan sisään tilanteeksi 3-2. Mutta kymmenen minuuttia tästä ja tilanne oli jo revennyt lukemiin 6-2. FoSu teki toisen erän loppuun vielä pari maalia, tuli jälleen vahvasti otteluun mukaan ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 6-4.

Kolmas erä alkoi FoSun pelatessa alivoimaa, ja Steamers meni 7-4 johtoon. Tämän jälkeen maaleja tehtiin hetki melkein vuorotellen, FoSu kävi jo maalin päässä, mutta Steamers käytti omat ylivoimansa tehokkaasti karaten muutaman maalin edelle ja lopussa vielä iski muutaman kerran tyhjiin FoSun hakiessa maaleja ilman maalivahtia. Ja sitten vielä pari muodollista maalia puolin ja toisin ottelun loppuun ja näin Jyväskylässä oli nähty kaikenkaikkiaan 24 maalia.

Päävalmentaja Ville Into ennakoi maalirikasta ottelua, ja oli siinä siinä oikeassa. ”No joo, sellainen oli tosiaan odotettavissa.” Aloittaa Into ja nostaa muutaman syyn esille tähän: ”Meillä oli oman pään keskustapelaamisessa todella isoja ongelmia, joista kaveri kyllä sitten rokotti isolla kädellä ja liian monta jäähyä myös otettiin pelissä.” Harmittelee Into.

Into kiittelee joukkuetta taistelusta. ”Pari kertaa tultiin hyvin vielä iholle taistellen, mutta ei vaan yksinkertaisesti riittänyt. Kyllä me isolla sydämellä taisteltiin loppuun asti. Kiitokset tästä pelaajille. Vastustaja oli hyvä ja me ei saatu ihan parasta eilen irti varsinkaan oman pään puolustuspelaamisessa.” Tiivistää Into ja kääntää katseet tulevaan. ”Nyt Cup-taival on ohi ja focus siirtyy perjantain kotimatsiin.” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
Markus Lintula 2+2
Joe Koppanen 1+3
Veeti Kainulainen 2+1
Antti Järviselle torjuntoja kertyi 24.

RUNKOSARJA HUIPENTUU

FoSulla on kolme ottelua runkosarjassa jäljellä ja nyt on lähes varmaa se, että FoSu on runkosarjan jälkeen sijoilla 1-3. Tällä hetkellä FoSu on sijalla kolme. Kärkipaikan otti eilen haltuunsa MedA, ja Pitu voitollaan nousi toiseksi, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. FoSun tavoite on saada kotietu playoffeihin, joka tarkoittaa sijoittumista kahden parhaan joukkoon runkosarjassa. Tulevat vastustajat taistelevat myös isoista pisteistä, joten nyt tarvitaan kaikkien tuki, jotta pisteet jäävät Forssaan.

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

FoSun loput ottelut
Pe 22.2. FoSu - Wirmo kello 19.00.
La 2.3. KaKo - FoSu kello 14.00.
Pe 8.3. FoSu - SB Naantali kello 18.30.

Sarjataulukko löytyy tuolta

https://salibandy.fi/tulokset/…

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
9 - 15
(0 - 3) (4 - 3) (5 - 9)
Happee Steamers
12' Jäähy: 2min Kainulainen Veeti

23' Maali Koppanen Joe

23' Maalisyöttö Mäkinen Tommi

24' Maali Lintula Markus

24' Maalisyöttö Salomäki Ville

37' Maali Kainulainen Veeti

37' Maalisyöttö Lintula Markus

38' Maali Kanninen Aleksi

38' Maalisyöttö Koppanen Joe

39' Jäähy: 2min Hautala Viljo

43' Maali Kanninen Aleksi

43' Maalisyöttö Koppanen Joe

47' Maali Salomäki Ville

47' Maalisyöttö Mäkinen Tommi

49' Maali Hautala Viljo

49' Maalisyöttö Koppanen Joe

50' Jäähy: 2min Koppanen Joe

52' Jäähy: 2min Kanninen Aleksi

59' Maali Kainulainen Veeti

59' Maalisyöttö Lintula Markus

59' Maali Lintula Markus

59' Maalisyöttö Kainulainen Veeti
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat