FoSu - SB Naantali  13 - 6

Kirkassilmä Areena Forssa

Otteluraportti FoSu - SB Naantali

OTTELURAPORTTI FOSU - SB NAANTALI

FoSu otti 12 voittoa putkeen runkosarjassa ja viimeisin voitto tuli lukemin 13-6 Naantalia vastaan. Nyt runkosarja on pelattu ja FoSu sijoittui lopulta toiseksi. Kerromme heti lisää kun tiedämme, milloin playoffit alkavat ja kuka on vastus. Varmaa on se, että FoSu aloittaa ensimmäisen kierroksen kotona ja playoffit alkavat ensi viikonloppuna.

HOLJAA

FoSulla kesti toiseen erään ennenkuin se sai maalihanansa auki. Ensimmäisen erän jälkeen vieraat johtivat 0-1. Toiseen erään FoSu latoi kahdeksan maalia ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 8-2.

Kolmannessa erässä Naantali tuli jo kahden maalin päähän lukemiin 8-6, mutta sen jälkeen FoSu jälleen ryhdistäytyi ja voitti lopulta 13-6.

Päävalmentaja Ville Into kommentoi pelin jälkeen, että ei ollut mikään erikoinen peli FoSulta. ”Tietysti pitää olla tyytyväinen voittoon, mutta kokonaisuudessaan pelattiin alle oman tason.” Sanoo Into.

Into kumminkin muistuttaa, että FoSu on pelannut monta ehjää ottelua putkeen. ”Näitä heikompia esityksiä vaan välillä tulee.” Toteaa Into. Vaikka FoSu voitti niin Into sanoo ottelusta jäi holja olo. ”Holja olo tosiaan, että voitetaan peli 13-6, mutta jotenkin jäi itselle ja varmasti myös pelaajille sellane olo ettei tästä ny ihan kädet pystyssä torille mennä.”

Pelaajien kesken tilanne käytiin läpi nopeasti. ”Viikon päästä pelin pitää olla ihan erilaista!” Vaatii Into ja sanoo että tämä peli on nyt nollattu ja katseet suunnattu kohti tulevaa treeniviikkoa.

KANNINEN

Ennen ottelun alkua palkittiin fanien valitsema FoSun runkosarjan paras pelaaja. Voiton äänestyksessä vei Aleksi Kanninen, joka sanoo että palkinnosta tuli hyvä fiilis.

Itse ottelusta Kanninen on samoilla linjoilla Innon kanssa ja sanoo pelin alun olleen vaikea Fosulle. ”Ei ehkä ihan ollut fokus pelissä. Toisessa erässä saatiin peli paremmin haltuun ja maalit helpotti pelaamista. Kolmannessa erässä taas vähän katosi ote pelistä ja päästettiin vastustaja tekemään turhan paljon maaleja. Vaikea peli, mutta onneksi pisteet jäi Forssaan.” Sanoo Kanninen, joka teki perjantai-illassa tehot 4+3.

FoSun tehokkaimmat
Aleksi Kanninen 4+3
Eelis Brusin 2+1 +duunarikypärä
Veeti Kainulainen 2+1
Niilo Hautala 0+3
Antti Järviselle 13 torjuntaa

Olkaa kuulolla FoSun sivuilla Facessa ja Instassa, miten pelit tästä jatkuvat!

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Tulee hieno kevät! Olettehan mukana, tarina on kesken vielä...

Tilastot

13 - 6

SB Naantali
0 - 18 - 15 - 4
20'MaaliKoppanen Joe
20'MaalisyöttöKanninen Aleksi
23'MaaliKanninen Aleksi
23'MaalisyöttöHautala Niilo
28'MaaliKanninen Aleksi
28'MaalisyöttöHautala Niilo
28'MaaliBrusin Eelis
28'MaalisyöttöSalomäki Ville
29'MaaliAlalempi Aku
29'MaalisyöttöKainulainen Veeti
30'MaaliKoppanen Joe
30'MaalisyöttöHautala Niilo
34'MaaliHautala Viljo
34'MaalisyöttöKanninen Aleksi
37'MaaliKainulainen Veeti
37'MaalisyöttöJulkunen A, tryout
52'MaaliMertanen Matti
52'MaalisyöttöKanninen Aleksi
52'MaaliKainulainen Veeti
52'MaalisyöttöMoisander Matti
56'MaaliKanninen Aleksi
56'MaalisyöttöHautala Viljo
57'MaaliBrusin Eelis
57'MaalisyöttöAaltonen Jesse
58'MaaliSalomäki Ville
58'MaalisyöttöBrusin Eelis