KaKo Säkylä - FoSu   9 - 13

Säkylähalli

FoSulle kolme pistettä; kotietu play off-peleihin häämöttää

OTTELURAPORTTI KAKO - FOSU

Ennakkoon ennakoitiin maalirikasta ottelua ja sellainenhan siitä jälleen tuli kun KaKo ja FoSu kohtasivat. FoSu teki jo neljännessä ottelussa peräkkäin vähintään kymmenen maalia, ja kun KaKo jäi yhdeksään, voittolukemat olivat lopulta 9-13. FoSu nousi 11. perättäisen voiton myötä ensin ykköseksi, mutta MedA voitti illalla oman ottelunsa ja otti kärkipaikan takaisin itselleen ja tiputti FoSun sijalle kaksi. Runkosarjaa on jäljellä enää yksi ottelu.

MAALIRIKASTA

Ensimmäisesää erässä nähtiin heti kahdeksan maalia ja erän aikana KaKo käväisi parin maalin johdossa, mutta FoSu tuli aivan erän lopussa tasoihin ja erätauolle lähdettiin 4-4 lukemista.

Toisessa erässä maalitehtailu jatkui jälleen kahdeksan maalin verran. FoSu meni 4-5 johtoon, mutta muutama minuutti tästä ja KaKo oli iskenyt neljästi ja johti 8-5. Erän lopussa kotijoukkue alkoi jäähyillä ja FoSu iski kolmesti ylivoimalla ja peli oli jälleen tasan.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen jäähyily jatkui, sille tuomittiin peräti 31 minuuttia jäähyjä viimeisessä erässä ja koko ottelussa 49 minuuttia. FoSu käytti ylivoimansa tehokkaasti ja marssi voittoon iskien lopussa vielä tyhjiin kahdesti. Lopputulos siis 9-13.

YLIVOIMA RATKAISI

Päävalmentaja Ville Into sanoo ottelun olleen FoSulle sellainen, jossa se ei ollut mukavuusalueellaan. ”Mutta tiesimme sen ennen peliä. KaKo oli erittäin nälkäinen ja tuli iholle. Paljon kaksinkamppailuja ja toimituksia maalille nähtiin lauantain ottelussa.” Sanoo Into.

Into huomauttaa FoSun olleen toisessa erässä pinteessä. ”KaKolla oli siinä hyvä hurmos päällä. Mutta sitten heille hieman tyhmä 2+2 jäähy ja kolmella ylivoimamaalilla päästiin taas peliin mukaan.”

Into nostaa vielä ottelun fyysisyyden: ”Meidän fysiikka oli vielä hyvää kolmannessakin erässä, kun taas KaKo joutui rikkomaan peliä ja ehkä sitten väsymyksen johdosta muutama ylipelaaminen ja jäähyjä, mistä sitten niitä ylivoimamahdollisuuksia saatiin. Ja meidän ylivoima oli tänään todella hyvää, se oli isoin syy vierasvoittoon!” Kiittelee Into tehokasta erikoistilannepelaamista ja sanoo tasakentällisin viidellä viittä vastaan FoSun olleen huonompi.

Runkosarja huipentuu ensi perjantaina kotiottelulla. ”Nyt parannellaan vähän kolhuja ja katseet kohti runkosarjan viimeistä matsia.” Päätää Into.

Joe Koppanen iski ottelussa tehot 3+3. Hän on Innon kanssa samoilla linjoilla ottelun kulusta: ”Ihan hyvä peli, vaikka tasakentällisillä peli ei kulkenut erityisen hyvin, mutta paikattiin sitä hyvällä ylivoimapelillä.” Tiivistää hattutempun tehtaillut Koppanen.

FoSulla on viimeisessä ottelussa vielä isot panokset, kotiedun varmistuminen edellyttää vielä pisteitä ja runkosarjan voitto on myös mahdollinen. Tulee kerrassaan jännittävä loppuhuipennus runkosarjalle!

4 - 44 - 41 - 5
1'MaaliRemes Niko
1'MaalisyöttöLintula Markus
8'MaaliKainulainen Veeti
8'MaalisyöttöBrusin Eelis
18'MaaliKoppanen Joe
18'MaalisyöttöHautala Viljo
19'MaaliKoppanen Joe
19'MaalisyöttöHautala Niilo
21'MaaliRemes Niko
21'MaalisyöttöKainulainen Veeti
22'Jäähy: 2minHautala Viljo
30'Jäähy: 2minAaltonen Jesse
37'MaaliHautala Viljo
37'MaalisyöttöKoppanen Joe
38'MaaliKanninen Aleksi
38'MaalisyöttöKoppanen Joe
39'MaaliLaukkanen Kalle
39'MaalisyöttöLintula Markus
44'MaaliKanninen Aleksi
44'MaalisyöttöKoppanen Joe
51'MaaliLaukkanen Kalle
51'MaalisyöttöLintula Markus
55'MaaliKoppanen Joe
55'MaalisyöttöBrusin Eelis
59'MaaliLintula Markus
59'MaalisyöttöLaukkanen Kalle