FoSu - SBS Wirmo Mynämäki  13 - 4

Kirkassilmä Areena Forssa

Otteluraportti FoSu - SBS Wirmo

OTTELURAPORTTI FOSU - SBS WIRMO

FoSu makseli perjantaina kalavelkoja Wirmolle syyskauden tappiosta, kun se otti ansaitun 13-4 voiton Kirkassilmä-Areenalla. Voitto nosti FoSun ainakin jälleen hetkellisesti lohkon kärkeen ja samalla voittoputki kasvoi kymmeneen. Voiko mikään enää pysäyttää FoSua tällä kaudella?

JÄLLEEN KYMPPI TÄYTEEN

Wirmo teki ottelun avausmaalin, mutta FoSu tämän jälkeen viisi seuraavaa. Vieraat kavensivat aivan erän loppuun, sekuntin ennen summeria lukemiksi 5-2.

Toisessa erässä FoSu meni menojaan takoen kympin täyteen ajassa 34.18. ja tehden vielä yhden päälle. Toiselle erätauolle lukemista 11-3.

Kolmas erä pelailtiin sitten pois molempien onnistuessa maalinteossa, mutta karkelot olivat ohitse jo toisen erän jälkeen. Lopputulos lopulta siis 13-4.

HIENO PUTKI

Mittaa millä tahansa sektorilla niin voidaan FoSun sanoa olevan hurjassa vireessä. Päävalmentaja Ville Into kuitenkin toppuuttelee hieman innoikkaimpia: ”Joo hieno putki on tosiaan päällä, mutta ei tässä ole vielä mitään voitettu tai saavutettu. Matka ja tarina on vielä kesken ja edelleen meidän pitää olla nöyrinä joka peliin lähdettäessä.” Muistuttaa Into ja jakaa joukkueelle kiitosta niistä asioista, jotka ovat sen takana että FoSu voi voittaa ilta toisensa jälkeen. ”Nöyryys ja työnteko mitä ollaan joukkueena tehty on ollut kiitettävällä tasolla ja parantunut mitä pidemmälle kevättä ollaan menty. Nämä asiat ovat niitä mitä vaadin ja mitä voittavalta joukkueelta pitää löytyä.” Toteaa Into.

FoSu on tehnyt Länsi-Rannikon lohkon joukkueista eniten maaleja, 172. Into on tyytyväinen tähän, mutta muistuttaa että edelleen FoSun pitää olla hieman parempi puolustuspäässä: ”Sitä kautta hyökkäysarsenaalia voidaan maksimaalisesti hyödyntää.” Into sanoo.

Itse perjantain ottelusta Into odotti tasaisempaa. ”Mutta peli oli käytännössä ohi jo kahden erän jälkeen ja kolmas erä olikin jo sitten aika aaltoilevaa näin kevyesti sanottuna. Mutta hyvä matsi meiltä joka osa-alueella. Ja voittajasta ei jäänyt tänään epäselvää!” Päättää Into.

Jarno Prihdille 29 torjuntaa

FoSulla on vielä kaksi ottelua jäljellä runkosarjassa. Kotietu on täysin omissa käsissä ja runkosarjan voitto riippuu vähän siitä miten MedA pelaa. Runkosarjan voittaja saa valita vastunjansa, sijoilta 3. tai 4.

5 - 26 - 12 - 1
4'MaaliKanninen Aleksi
4'MaalisyöttöMoisander Matti
8'Jäähy: 2minKanninen Aleksi
9'MaaliBrusin Eelis
9'MaalisyöttöHautala Viljo
14'MaaliLaukkanen Kalle
14'MaalisyöttöAaltonen Jesse
19'MaaliMäkinen Tommi
19'MaalisyöttöSalomäki Ville
22'MaaliKanninen Aleksi
22'MaalisyöttöBrusin Eelis
25'MaaliHautala Viljo
25'MaalisyöttöBrusin Eelis
25'MaaliSalomäki Ville
25'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
30'MaaliRemes Niko
30'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
34'MaaliMoisander Matti
34'MaalisyöttöHautala Viljo
37'MaaliLaukkanen Kalle
37'MaalisyöttöMäkinen Tommi
49'MaaliLaukkanen Kalle
49'MaalisyöttöSalomäki Ville
53'MaaliJulkunen A, tryout
53'MaalisyöttöAaltonen Jesse
55'Jäähy: 2minMäkinen Tommi