FBT PiTu Pori - FoSu   2 - 11

Porin Urheilutalo

FoSu haki murskavoiton Porista

OTTELURAPORTTI FBT PITU - FOSU

FoSu lähti Poriin makselemaan kalavelkoja Pitulle, ja onnistuikin siinä, ja millä tavalla. Sarjan kärki kaatui murskaavasti 11-2 ja FoSu otti ainakin hetkellisesti länsirannikon lohkon kärkipaikan. FoSu on tällä hetkellä huikeassa vireessä, sen osoittaa myös kuntopuntari. Viimeisestä kymmenestä ottelusta se on voittanut yhdeksän, ja voittoputki on kahdeksan ottelua. Pysäyttääkö mikään forssalaisia tällä kaudella?

OSA-ALUEET KUNNOSSA

Pitu meni ottelun alkuminuuteilla johtoon, jonka FoSu kuittasi heti seuraavassa vaihdossa ja meni sen jälkeen menojaan. Ensimmäisen erän loppuun se teki pari maalia ja tilanne oli 1-3 ensimmäisen erän jälkeen.

Toisen erän puoleen väliin mennessä johto oli kasvanut jo 1-6:een. Kotijoukkue ei saanut kiriä aikaiseksi kuin yhden maalin verran ja viimeisessä erässä FoSu kasvatti eron lukemiksi 11-2.

”Ehjä tasapainoinen esitys. Pelattiin koko 60 minuuttia hyvällä tasolla.” Aloittaa päävalmentaja Ville Into pelin analysoinnin. Vaikka FoSulla ottelun alussa laukaukset olivatkin hieman tahmeita, niin kahdessa viimeisessä erässä ruuti olikin jo kuivaa.

Into nostaa esille ne osa-alueet, joilla voitto tuli, ja on ylipäätään otettavissa kärkipelistä. ”Puolustettiin hyvin ja maalivahtipeli oli erinomaista. Myös työntöpeli oli tänään hyvää ja sillä saatiinkin porilaisten alakerta ajoittain tekemään pallon kanssa virheitä.” Summaa Into kokonaisuuden.

Into kiittelee joukkuetta loistavasta suorituksesta. ”Tästä on hyvä jatkaa kohti Leisku-peliä.” Päättää Into.

Ottelussa tehot 2+2 Viljo Hautala komppaa Intoa: ”Ehjä suoritus meiltä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Tästä on oikein hyvä jatkaa eteenpäin!” Kommentoi Hautala.

Aleksi Kanninen 1+1

FoSu kohtaa seuraavaksi sarjapaikan säilymisen kanssa kamppailevan Leiskun. Ottelu pelataan Kirkassilmä-Areenalla 9.2. kello 18.00.

1 - 31 - 40 - 4
4'MaaliKanninen Aleksi
4'MaalisyöttöHautala Viljo
18'MaaliHautala Viljo
19'MaaliMäkinen Tommi
19'MaalisyöttöLintula Markus
23'Jäähy: 2minHautala Niilo
23'MaaliHautala Viljo
23'MaalisyöttöKanninen Aleksi
26'MaaliMertanen Matti
26'MaalisyöttöHautala Viljo
29'MaaliBrusin Eelis
29'MaalisyöttöMoisander Matti
35'MaaliKoppanen Joe
35'MaalisyöttöMäkinen Tommi
36'Jäähy: 2minMäkinen Tommi
42'MaaliKainulainen Veeti
42'MaalisyöttöBrusin Eelis
45'MaaliLaukkanen Kalle
45'MaalisyöttöRemes Niko
45'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
49'MaaliKainulainen Veeti
49'MaalisyöttöBrusin Eelis
56'MaaliLaukkanen Kalle
56'MaalisyöttöSalomäki Ville