Esittely
Ottelutilastot
Leisku Loimaa - FoSu
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 16:00 Loimaan liikuntahalli
11
Mar

Otteluennakko


OTTELUENNAKKO LEISKU - FOSU

FoSu matkaa sunnuntaina isänpäivänä Loimaalle Leiskun vieraaksi. Ilmassa on paikallispelin tunnelmaa, toisillensa tuttuja pelaajia ja valmentajia. Odotettavissa on tunnetta ja taistelua, tämä ei ole mikä tahansa ottelu...

PROFESSORI KANNOSTO

FoSulla on edessään mielenkiintoinen viikko. Ensin paikallispeli Leiskun vieraana, ja ensi lauantaina luvassa harvinaista herkkua, kun liigajoukkue Happee saapuu Forssaan Suomen Cupin otteluun.

Päävalmenta Ville Into on innoissaan tulevasta, mutta kääntää katseet ensin sunnuntain otteluun Leiskun vieraana. ”Hienoa päästä taas Loimaalle haastamaan paikallista salibandyjoukkuetta.” Aloittaa Into. Hän nostaa Leiskusta esille sen muuttuneen kokoonpanon tälle kaudelle. ”Leisku on muuttunut ja nuorentunut viime kaudesta paljon. On mielenkiintoista nähdä minkälaista pöhinää professori Kannosto on saanut siellä aikaan.” Pohtii Into. Professori (Jani) Kannosto valmensi FoSua muutamia vuosia sitten ja hän onkin tuttu edelleen monelle forssalaiselle salibandyn ystävälle.

Leiskun alkukausi on ollut nihkeä. Viidestä ottelusta se on kerännyt ainoastaan yhden voiton ja on sarjassa toiseksi viimeisenä. Mutta varmaa on se, että suunta on tästä ylöspäin. Sunnuntain ottelussa ei kuitenkaan katsella sarjasijoituksia, sillä kyseessä on tavallista erilaisempi ottelu. Innolla on ottelusta kovat ennakko-odotukset. ”Yleisöä tulee olemaan varmasti paljon paikalla, joten silläkin saralla hieno tapahtuma on tulossa. Odotan, että pelistä tulee vauhdikas ja tunnetaso varmasti nousee niin pelaajilla kuin penkin takanakin.” Päättää Into.

FoSulla on viimeiseen kolmeen peliin kaksi murskavoittoa ja yksi tiukka tappio. Pudotuspeliviiva on yhden pisteen päässä, ja sijoitus tällä hetkellä kuudes.

Leisku - FoSu 11.11. kello 16.00.

Otteluraportti


OTTELURAPORTTI LEISKU - FOSU

FoSu Edustus kävi Loimaalla, oli tehokas, hallitsi peliä alusta asti ja otti ansaitun voiton lukemin 7-14. Voitto nosti FoSun neljänneksi runkosarjassa.

7.14.

Pelikellossa oli vähän rapiat seitsemän minuuttia pelattuna, tarkalleen 7.14., kun FoSu oli lähtenyt jo omille teilleen johtaen 5-0. Leisku oli käyttänyt aikalisän jo kolmen minuutin kohdalla, niin tyrmäävä FoSu oli ottelun alussa ja ensimmäisessä erässä, jonka se voitti peräti 9-1. Tämän jälkeen ottelu hieman tasoittui, mutta oikeastaan ensimmäisen erän jälkeen loppu oli kosmetiikkaa. Leisku pelasi asenteella loppuun ja saikin tehtyä muutaman kavennusmaalin kahteen viimeiseen erään, mutta ei missään vaiheessa hätyytellyt FoSua. FoSu oli latonut kympin täyteen heti toisen erän alussa jo ja kaunisteli vielä muutaman maalin, ja lopputulos lopulta 7-14.

Päävalmentaja Ville Into oli tyytyväinen joukkueen tehokkuuteen varsinkin ensimmäisessä erässä. ”Se erä oli meiltä hyvää pelaamista! Maltoimme pelata helpoilla syötöillä hyökkäyksissä ja tehokkuus oli kiitettävää.” Aloittaa Into ja sanoo, että vaatimus oli toiseen erään jatkaa samoilla teeseillä, eikä maha saa olla vielä täynnä. ”Mutta niinkuin valitettavan usein käy niin ruvettiin oikomaan asioista ja huolimattomuusvirheitä tuli erään aivan liikaa.”

FoSu kuitenkin skarppasi ja vei erän lukemin 2-4. Kolmas erä oli Innon mukaan ottelun heikoin ja FoSu vähän namutteli liikaa. ”Selvistä laukaisupaikoista tarjoiltiin vielä ja puolustaminen oli yliaktiivista, eli puolustettiin hyökkäys edellä ja kaveri pääsi näistä kuittaamaan erävoiton.” Puhisee Into.

Into sanoo vielä lopuksi, että todella tärkeät pisteet tuli matkaan vierasparketilta rutiinisuorituksella ja hän oli tyytyväinen paitsi tehokkuuteen ensimmäisessä erässä niin myös siihen että erien alut oltiin hyvin hereillä.

MUUTAMIA TILANTEITA

Jarno Prihti palasi Loimaalle FoSun paidassa. Vielä viime kaudella mies torjui Leiskun paidassa. Hänelle ottelu tunteellinen. ”Tunnerikas peli, joka ratkesi jo ensimmäisessä erässä, ei siinä ollut paljon hommia. Toinen ja kolmas erä niin niissä kaveri sai muutaman onnistumisen ja sitä kautta uskoa peliin ja muutamia tilanteita.” Sanoo Prihti. Hänen mukaansa tulos oli hyvä ja pisteet tärkeimmät. Lopuksi Prihti kiittelee vielä, että lehtereillä oli kivasti katsojia. ”Mukavaahan siinä oli pelata!” Päättää Prihti.

FoSun tehokkaimmat
Kalle Laukkanen 2+2 + Duunarikypärä
Juha Laitila 1+2
Markus Lintula 1+2
Matias Lintula 1+2
Joe Koppane 2+0
Matti Mertanen 2+0
Aleksi Kanninen 1+1

Jarno Prihdille torjuntoja 25 ja tehot 0+1

IKIMUISTOINEN LAUANTAI TULOSSA

FoSu kohtaa Suomen Cupissa ensi lauantaina 17.11. liigajoukkue Happeen. Ottelu on herättänyt suurta kohua, ja halli on tulossa täyteen. Tarjolla on harvinaista herkkua, joten kannattaa tulla hallille, tulossa varmasti ikimuistoinen lauantai.
Ottelu alkaa kello 18.00.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Leisku Loimaa 7 - 14
(1 - 9) (2 - 4) (4 - 1)
0' Maali Koppanen Joe

0' Maalisyöttö Lintula Matias

1' Maali Kanninen Aleksi

3' Maali Lintula Matias

3' Maalisyöttö Laitila Juha

6' Maali Laukkanen Kalle

6' Maalisyöttö Lintula Markus

7' Maali Kulmala Miika

7' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

9' Jäähy: 2min Majalahti Niko

11' Maali Koppanen Joe

11' Maali Mertanen Matti

11' Maalisyöttö Lintula Markus

15' Maali Aaltonen Juha

15' Maalisyöttö Kainulainen Veeti

19' Maali Lintula Markus

19' Maalisyöttö Lintula Matias

21' Maali Hautala Viljo

21' Maalisyöttö Kanninen Aleksi

35' Maali Laukkanen Kalle

35' Maalisyöttö Remes Niko

37' Maali Mertanen Matti

37' Maalisyöttö Laitila Juha

39' Maali Salomäki Ville

39' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

40' Maali Laitila Juha

40' Maalisyöttö Prihti Jarno

47' Jäähy: 2min Koppanen Joe
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat