Esittely
Ottelutilastot
FoSu - FBT PiTu Pori
2018-2019 - Edustus - Länsirannikon 2 divisioona
Klo 19:00 Kirkassilmä Areena Forssa
2
Mar

Otteluraportti


OTTELURAPORTTI FOSU - FBT PITU
OTTELUENNAKKO SR - FOSU SUOMEN CUP

FoSun pistetili ei karttunut, kun sarjakärki Pitu kävi hakemassa ne itsellensä Forssasta perjantai-iltana. Taisto oli kovaa ja tunteikastakin ajoittain, lopulta lopputulos kirjattiin vieraiden hyväksi 3-5. FoSun ottelut jatkuvat jo sunnuntaina Soittorasian vieraana Suomen Cupin ottelussa.

KOVA VASTUS

”Vastustaja oli niin hyvä kuin sarjataulukko osoittaa. Varsinkin heidän puolustusasenteensa oli kiitettävää.” Sanoi päävalmentaja Ville Into ottelun jälkeen ja harmitteli, että FoSulla oli koko ottelun ajan vaikeuksia päästä maalintekosektoreille.

FoSu teki ottelun ensimmäisen maalinsa vasta ottelun puolen välin jälkeen, mutta kaveri oli sitä ennen tehnyt kolme. Vieraat iskivät kuitenkin pari maalia vielä ennen toista erätaukoa ja näin FoSulle oli kertynyt kolmanteen erään neljä maalia kirittävää, jossa se saikin kunnon kirin aikaiseksi ja pääsi ylivoimalle peräti neljästi. Kiri ei kuitenkaan riittänyt kuin kahteen maaliin ja näin pisteet vieraille.

”Hyvä buusti saatiin viimeiseen erään, mutta silloin kun se tontti vedolle saatiin, niin kuitenkaan tarpeeksi laadukasta kutia ei saatu aikaiseksi. Erikoistilannepelaaminen hävittiin myös, oli kyllä riittävästi ylivoima-aikaa.” Harmitteli Into ja muistuttaa että ei suinkaan mikään pohjanoteeraus FoSulta perjantai-iltana. ”Mutta näitä kovempia joukkueita vastaan pitäisi vähintäänkin pelata omalla tasolla ja olla niissä vähissäkin paikoissa ahneempi ja tehokkaampi.” Toteaa Into ja sanoo lopuksi tähän otteluun vielä, että jatkossa täytyy käyttää enemmän energiaa ylivoimaan valmennuksen puolelta.

FoSun tehokkaimmat
Kalle Laukkanen 1+1
Ville Salomäki 1+1

Prihti 8 torjuntaa
Järvinen 4 torjuntaa (kolmas erä)

Duunarikypärä Heirolalle.

SUOMEN CUP JATKUU

”Nyt katseet on jo suunnattu kohti sunnuntain Tampereen reissua ja siellä pyritään taas kääntää käyrää ylöspäin. Kokoonpanoon tulee muutoksia aika paljonkin, mutta hyvä uutinen on että Viljo Hautala saadaan nyt pelille. Lähdetään haastamaan Soittorasiaa jatkopaikka mielessä.” Tiivistää Into sunnuntain ottelun ennakon.

Soittorasia - FoSu
Tamppi-Areena, Tampere
Kello 15.00.

Voitolla jatkoon, tappiolla Cup-taival päättyy.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
3 - 5
(0 - 2) (1 - 3) (2 - 0)
FBT PiTu Pori
29' Jäähy: 2min Kanninen Aleksi

31' Maali Laukkanen Kalle

31' Maalisyöttö Salomäki Ville

37' Jäähy: 2min Mertanen Matti

39' Jäähy: 2min Alalempi Aku

47' Maali Salomäki Ville

47' Maalisyöttö Laukkanen Kalle

54' Maali Kainulainen Veeti

54' Maali Kainulainen Veeti

54' Maali Kainulainen Veeti

54' Maalisyöttö Laitila Juha

54' Maalisyöttö Laitila Juha

55' Jäähy: 2min Lintula Markus

55' Jäähy: 2min Lintula Matias
Lisää uutisia
Forssan Suupparit ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat