Ruoska Paimio - FoSu   8 - 9 VL

SB Areena, Turku

Otteluraportti Fosu - Ruoska

OTTELURAPORTTI RUOSKA - FOSU

FoSu Edustus pelasi kauden toisen ottelun kakkosdivarissa ja se oli varsinainen näytelmä. Ruoskan ja FoSun välinen paremmuus ratkesi vasta rangaistuslaukauskisassa, jossa FoSu vei voiton lopulta lukemin 8-9. Varsinainen peliaika päättyi siis 8-8.

VUOROTAHTIA

FoSu joutui heti alussa takaa-ajajaksi kun Ruoska meni parin minuutin jälkeen johtoon. FoSu tasoitti ensimmäisen erän loppupuolella. Tämän jälkeen homman nimi oli se, että Ruoska teki maalin tai kaksi ja FoSu kavensi, jonka jälkeen Ruoska iski taas välittömästi.
Ruoskan etumatka kesti kolmannen erän loppupuolelle asti. FoSu tuli tasoihin kolme minuuttia ennen loppua ja näin ottelu meni jatkoajalle, jossa ei voittaja vielä selvinnyt ja näin mentiin rankkareille. Rankkarikisassa FoSulta onnistuivat Koppanen, Laukkanen ja Salomäki. Rankkareissa maalissa oli Jarno Prihti. Tämä rankkarikisa nähtävissä Ruoskan Facebook-sivuilla, kannattaa katsoa! ??

LOPPUA KOHTI PAREMPAA

Ville Salomäki kommentoi pelin olleen odotetun vaikea Ruoskan kotiluolassa. ”Pari erää oltiin vähän tehottomia ja peli oli aika vaisua.” Sanoo Salomäki. Hän kertoo ottelun ratkaisun tulleen kolmannessa erässä. ”Viimeisessä erässä erässä saatiin sitten homma raiteilleen ja peli oli täysin meidän hallintaa. Tehottomuus vaivasi alussa, mutta parannettiin hyvin lopussa ja päästiinkin tasoihin.” Tiivistää Salomäki lauantai-illan ottelun.

FoSun tehokkaimmat

Juha Laitila 2+1
Joe Koppanen 2+1
Kalle Laukkanen 2+0
Markus Lintula 0+2

Antti Järviselle kirjattiin 25 torjuntaa.

SUOMEN CUP JATKUU

FoSun juhlakausi kakkosdivarissa jatkuu 13.10. kotona kello 18.00. Vastustajaksi saapuu silloin SB Hirvensalo.

Sitä ennen pelataan kuitenkin Suomen Cupin neljättä kierrosta, ja FoSu kohtaa kotonaan KaKon Säkylästä ensi sunnuntaina 7.10. Kirkassilmä-Areenalla kello 18.00.

1 - 13 - 14 - 60 - 02 - 3
2'Jäähy: 2minLeinonen Oiva
14'MaaliKoppanen Joe
14'MaalisyöttöLeinonen Oiva
32'MaaliLaitila Juha
32'MaalisyöttöKainulainen Veeti
40'MaaliKoppanen Joe
40'MaalisyöttöAaltonen Jesse
43'MaaliLaukkanen Kalle
43'MaalisyöttöLintula Markus
47'MaaliMertanen Matti
47'MaalisyöttöLaitila Juha
48'MaaliLaukkanen Kalle
48'MaalisyöttöLintula Markus
50'MaaliAaltonen Juha
50'MaalisyöttöMajalahti Niko
56'MaaliLaitila Juha
56'MaalisyöttöKoppanen Joe