Sport Garden Turku

FoSun voittoputki venyi seitsemään otteluun

OTTELURAPORTTI
FBC TURKU 2 - FOSU

FoSu jatkoi voittoputkeaan Turussa perjantai-iltana. Ottelu oli tasainen ja tiukka kuten ennakoitiinkin, loppulukemat lopulta FoSun eduksi 6-7. Voitolla FoSu nousi jo aivan kärjen tuntumaan ja vankisti asemiaan playoffeissa.

TÄRKEÄT TULIAISET

Ottelussa tehtiin maaleja oikeastaan vuorotahtia. FoSu meni ensimmäisten minuuttien aikana johtoon, josta se ei luopunut enää koko illan aikana. Toisessa erässä johto käväisi jo kolmessa maalissa, jonka FBC Turku kavensi aika nopeasti ja viimeiseen erän lähdettiin lukemista 3-5.

Kolmannessa erässä kotijoukkue tuli jo maalin päähän, mutta FoSu kuittasi nopeasti parin maalin johdon. Kun Turku tuli uudestaan maalin päähän, FoSu kuittasi sen jälleen. Seitsemän minuuttia ennen loppua kotijoukkue tuli vielä kerran maalin päähän tilanteeseen 6-7, jonka jälkeen se haki vimmatusti tasoitusta, mutta ei onnistunut enää nousemaan rinnalle.

Päävalmentaja Ville Into nosti esille vastustajan laadukkaan rosterin. ”Se oli paljon kovempi kuin mitä heidän Forssan vierailullaan viime vuoden puolella.” Aloittaa Into.

FoSun pelistä Into mainitsee plussan arvoisena pallottoman pelaamisen. ”Mutta pallollisessa pelissä jäätiin hieman alle oman perustason.” Pohtii Into, mutta kiittelee FoSun peittopeliä. ”Se oli meillä hyvää, samoin kuin meidän maalivahtipeli.”

FoSu oli Innon mukaan tehokas kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta kolmannessa FoSu hukkailu avopaikkojakin. ”No siinä tosiaan pommitettiin hyvistäkin paikoista maalivahdin logoon. Mutta saatiin tärkeät kolme pistettä eli oikein mukavat tuliaiset Turusta.” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
Aleksi Kanninen 1+2
Joe Koppanen 1+1
Antti Järviselle duunarikypärä ja 22 torjuntaa!

FoSun kausi jatkuu 2.2. vieraspelillä sarjakärki PiTua vastaan Porissa. Kotona pelit jatkuvat seuraavan kerran 9.2., Kirkassilmä Areenalle saapuu tuolloin Loimaan Leisku.

Tilastot
FBC Turku 2

6 - 7

2 - 41 - 13 - 2
2'MaaliKanninen Aleksi
2'MaalisyöttöKoppanen Joe
4'MaaliAaltonen Jesse
4'MaalisyöttöBrusin Eelis
6'MaaliAaltonen Juha
9'Jäähy: 2minHautala Niilo
11'MaaliKoppanen Joe
11'MaalisyöttöHautala Viljo
23'MaaliLaukkanen Kalle
23'MaalisyöttöRemes Niko
35'Jäähy: 2minKoppanen Joe
42'MaaliMertanen Matti
42'MaalisyöttöKanninen Aleksi
46'MaaliHautala Niilo
46'MaalisyöttöKanninen Aleksi
49'Jäähy: 2minHautala Niilo
59'Jäähy: 2minKanninen Aleksi