Naisten kausi starttaa sunnuntaina Hattulassa
Julkaistu: 29.09.2023 19.44

Naisten kausi starttaa sunnuntaina Hattulassa

Naisten joukkueen kausi starttaa tulevana sunnuntaina Hattulan Juteiinikeskuksella Sisä-Suomen pelien osalta. Suuren pelaajamäärän vuoksi päädyttiin tälle kaudelle ratkaisuun, jossa pelataan sekä Sisä-Suomen että länsirannikon pelejä ja saadaan näin ollen paljon peliaikaa kaikille. Pelaajat on jaettu joukkueisiin niin, että molemmat joukkueet ovat mahdollisimman tasaiset eikä ole ykkös- tai kakkosjoukkuetta.

Monella pelaajalla on pitkä tauko edellisistä peleistä tai tulevat pelit ovat ensimmäiset sarjapelit. Tämä saattoi hieman näkyä viimeistelytreeneissä. Erityisesti jännitystä aiheuttaa tuuletusten onnistuminen ja Jani Vuorelan debyytti naisten valmentajana. Paremmin miesten valmentajana tunnettu Vuorela odottaa pelejä innolla: ”Hirveellä jännityksellä. Kauden tärkeimmät pelit tulossa. Viikkoon en oo nukkunu. Puntit tutisee.”

Näitä lentäviä lauseita lisää naisten instassa eli jos et vielä seuraa naisten menoa siellä, niin laita naisten tili seurantaan -> @fosunaiset.

Sunnuntaina naisten vastustajina ovat klo 11 Häme Stars II ja klo 13 WFT. Länsirannikon osalta pelit käynnistyvät seuraavana viikonloppuna SB-areenalla Turussa lauantaina 7.10.

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38