FoSun P15-joukkueelle Sisä-Suomen kilpasarjan hopeaa
Julkaistu: 19.04.2023 10.25

Suurin odotuksin lähdettiin sunnuntaina 16.4.2023 Sisä-Suomen kilpasarjan finaaliotteluun LFT:tä vastaan. Pelissä oli lisäksi panoksena pääsy kilpasarjojen valtakunnalliseen loppuhuipentumaan. LFT aloitti maalinteon jo ajassa 2:24 ja siirtyi 0-1 -johtoon. Hieman ennen ensimmäisen erän loppua FoSu tasoitti Elias Rämön osumalla ja Otso Poutalan syötöllä. Toinen erä meni lähes samalla kaavalla, tiukkaa puolustusta ja nopeita hyökkäyksiä. LFT nakutti toisen maalinsa ajassa 24:08 ja FoSu perässä Jerry Rantalan maalilla ja Otso Poutalan syötöllä ajassa 28:42. Viimeisessä erässä alkoi ehkä eilinen P16 pronssipeli tuntua jaloissa ja LFT viimeisteli kaksi maalia FoSun verkkoon. Lopputulos 2-4 ja LFT nakkasi näin kilpasarjan kultaa vieden myös paikan FoSulta loppuhuipentumaan.

FoSun joukkueessa pelasivat kauden aikana:
Atte Haapala, Vihtori Vähä-Jaakkola, Julius Valtanen, Sami Rekola, Rasmus Mäkilä, Elias Rämö, Otso Poutala, Jerry Rantala, Veikka Pajula, Titus Uutela, Rasmus Salminen, Akseli Alasentie sekä Miska Aaltonen. Valmennuksesta vastasi Mikko Rekola, huollosta Marko Haapala, Emil Uutela ja Tuukka Uutela sekä jojoina Marika Rantala ja Johanna Valtanen.

Loppuhuipentuma pelataan FoSun tappiosta huolimatta Jokioisten Leipä Areenalla 22.-23.4.2023.