Kauden päätöksessä palkitut
Julkaistu: 01.06.2022 09.44

Kauden päätöksessä palkitut

Kauden päätös järjestettiin 16.5.2022 Jokioisten Leipä Areenalla.

Tilaisuudessa palkittuja olivat:

Kauden tulokas: Viljami Engman

Ennakkoluuloton esiinmarssi, pystyi siirtämään junioripeleistä tutut tehot myös miesten peleihin. Todella kypsää pelaamista nuorelta mieheltä, saa pelattua ahtaistakin paikoista pallon lähes aina omalle joukkueelle. Taisteli pitkään Suomisarjalohkon maalipörssin voitosta, ja olisi sen luultavasti voittanutkin, ellei useita pelejä olisi jäänyt väliin P16 pelien päällekkäisyyksien takia.

Kauden valmentaja: Ville Into

Intohimoinen valmentaja, jolla iso halu kehittyä. Pitkä valmennusperiodi edustusjoukkueessa tuli ainakin tällä erää päätökseen, tsemppiä Ville seuraavalle stepille ja uusiin haasteisiin!

Kauden seuratoimija: Anni Korvenoja

Anni on tehnyt arvokasta työtä erityisesti nuorten joukkueiden taustoilla, mahdollistaen monen pienen salibandyharrastajan joukkueen pyörittämisen. Anni on ollut toiminnassaan oma-aloitteinen ja häneltä on tullut monia ehdotuksia siitä, miten seuraa voidaan viedä eteenpäin. Suuri määrä työtä, josta niin nuoret pelaajan alut kuin koko seurayhteisö haluaa kiittää.

Kauden huoltaja: Marko Haapala

Aina harjoituksissa ja peleissä mukana. Hoitaa huoltajan tehtävät asiantuntemuksella ja aina pyyteettömästi. Hän on ollut monivuotinen puurtaja eri joukkueiden hyväksi. Seuran helmi.

FoSu-perhe: Rekolat (Mikko, Johanna, Ville ja Sami)

Perheen isä on tehnyt valtavan ison työmäärän jo aiempinakin kausina, mutta eritoten tällä kaudella hän ahkeroi monessa joukkueessa ja lähes asui hallilla vetäen harjoituksia, ollen mukana peleissä ja suunnitteluissa. Äiti hoiti joukkueenjohtajan tontin menestyksekkäästi sekä osallistui aktiivisesti myös seuran toiminnan kehittämiseen. Pojat toimivat esimerkillisinä pelaajina kentällä ja sen ulkopuolella.

Ilmiö: P16-joukkue

Suurta omistautumista salibandylle, niin pelaajilta kuin toimihenkilöiltä. Ottelutapahtumat vetivät paikalle huomattavan paljon katsojia, tarjoten jännitysnäytelmiä forssalaisille salibandyn ystäville. Tuloksena seuran historian paras sijoitus junioritasolla, ollen SM-sarjassa viidensiä.

Mahdollistaja: Marika Rantala

Palkittava henkilö on toiminut suurella FoSu-sydämellä mahdollistaen seuran arjen pyörittämisen, oli sitten kyseessä pieni tai suuri asia. Hän on tehnyt arvokasta työtä ei vain oman joukkueensa vaan koko seuran eteen. Yhtenä esimerkkinä tästä yli joukkuerajojen toimimisesta oli fanibussin järjestäminen P16-joukkueen välieräpeliin. Kiitos ja kumarrus kaikkien seuran jäsenten puolesta, kauden mahdollistajalle!

Kauden Joukkuepelaajat joukkueittain:

P8: Lukas Kemppainen. Lukas on aina iloisena paikalla ja pientä pilkettä silmäkulmassa.

P9/P10: Eemeli Seestie. Ahkera harjoittelija - aina paikalla. Tsemppaa muita ja ahkerana osallistujana kehittynyt kauden aikana hienosti.

P11: Eemeli Virolainen. Eemeli yrittää aina parhaansa. Vauhti on kova ja kolhujakin tulee, mutta ne eivät menoa häiritse. Omalla esimerkillään Eemeli luo innostusta myös joukkueen muihin pelaajiin.

P12: Teemu Aaltonen. Intohimoinen urheilija, jonka halu harjoitella tarttuu myös muihin joukkueen pelaajiin. Yrittää aina parhaansa. Tsemppaa torjunnoillaan ja tuuletuksillaan peleissä joukkuetta eteenpäin.

P14: Elias Rämö. Lähes aina treeneissä, yrittää parhaansa aina peleissä ja harjoituksissa. Omaa myös hyvän asenteen niin toisia pelaajia, vastustajia ja valmentajia kohtaan.

P15: Tomi Kankare. Treenaa ahkerasti ja on sen myötä kehittynyt huimasti. Väläyttelee kentällä satunnaisesti ja paremmalla itseluottamuksella lunastaisi koko potentiaalinsa. Tulee ja lähtee hallilta aina iloisena ja positiivisena.

P16: Juho Hautala. Intohimoinen treenaaja ja lujaa laukova joukkuepelaaja. Saapui joukkueeseen kesken kauden ja kehitys ollut siitä asti huimaavaa.

Akatemia: Markus Klemola. Joukkueen vaikeasta kaudesta huolimatta säilytti treenimotivaation hienosti läpi kauden. Myös otteet maalin suulla paranivat koko ajan kauden edetessä.

Edustus: Jesse Aaltonen. Luotettava kahden suunnan sentteri, jonka kädet ovat pehmeät kuin karhun turkki.

Kauden Kehittyneimmät joukkueittain:

P8: Roope Lohermaa. Roope oli alkukaudella kova jännittämään ja aika arka. Nyt kuuluu joukkueen parhaimmistoon nuorimpana pelaajana.

P9/P10: Sulo Mero. Ahkera harjoittelija, joka kehittyi koko kauden aikana kokonaisvaltaisesti. Keskittyy annettuihin ohjeisiin ja on motivoitunut harjoittelemaan myös omatoimisesti.

P11: Henrik Virolainen. Henrik on ottanut isoja kehitysaskeleita monilla osa-alueilla. Henrikillä on hyvä, positiivinen asenne treenaamiseen ja pelaamiseen. Kaikki käy ja hommat tehdään aina hymy huulilla.

Kauden Parhaimmat joukkueittain:

P12: Nooa Lindberg. Todella monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan joka pelipaikalta. Lukee todella hyvin peliä ja omaa loistavan mailatekniikan. Tulevaisuuden "Krister Savonen."

P14: Julius Valtanen. Julle on kehittynyt hyvin ja saanut urheilullisuutta lisää. Lisäksi oli koko seuralle tärkeä lenkki, että voitiin pelata useampaa sarjaa (P16, P15 ja P14).

P15: Jesse Nieminen. Nostanut tasoaan pitkin kautta. Pelaa hyvällä tasolla pelistä toiseen ja kasvaneen itseluottamuksen myötä saanut myös tulosta aikaiseksi.

P16: Tuure Saarinen. Pelasi tasaisen vahvasti läpi kauden, useampaan otteluun mahtui lukuisia huipputorjuntoja.

Akatemia: Eetu Haapala. Alakerran lukko raatoi tehokkaasti molempiin suuntiin. Sai loppukaudesta mukavasti peliaikaa myös edustusjoukkueessa.

Edustus: Jarno Prihti. Huippukausi, johon ei juuri huonoja pelejä mahtunut. Piti torjunnoillaan joukkuetta pystyssä FoSun kaataessa sarjan kärkijoukkueita.

Lisäksi tilausuudessa jaettiin mitalit kaikille salibandykoululaisille.

Kiitos kuluneesta kaudesta ja hyvää kesää!

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38