Naiset Länsirannikon kolmoseen!
Naiset Sisä-Suomi & LänsirannikkoJulkaistu: 20.04.2024 19.58

Naiset taistelivat hienosti toisen voiton nousukarsinnoista ja varmistivat näin sarjanousun kauden päätteeksi. Ensimmäinen ottelu pelattiin viikko sitten Turussa kahdeksan kenttäpelaajan voimin, mutta tälle päivälle saatiin kentälliset täyteen kun viime viikolla puuttuneet pelaajat pääsivät pelille. Pelin alussa oli aistittavissa ei-niin-lievää jännitystä ja vastustaja onnistuikin aloittamaan maalinteon toisen erän alussa. Kotijoukkueen maalihanat aukesivat onneksi toisen erän lopussa ja hetkessä taululla 4-1. Tänään naisista tulessa olivat erityisesti molemmat Emmat, sillä Koivu teki komeat tehot 2+3 ja Saarinen otti maalissa tärkeitä torjuntoja.

Kiitos yleisölle jälleen kerran mahtavasta kannustuksesta!

Koko naisten porukka pelaa vielä kotona harjoitusottelun tulevana torstaina, jossa vastaan asettuu Länsirannikon kakkosessa kauden pelannut Huku Salosta sekä viikonloppuna kauden päätöksenä TFT-turnauksessa Tampereella. Siitä onkin aika siirtyä ansaitulle kesälomalle. Myös päävalmentaja J. Vuorela pääsee ansaitulle kesälomalle: ”Hieno juttu, että kokonaisuudessaan naisten joukkue sai ansaitsemansa palkinnon. Pelin kehittyminen ollut huomattavaa kauden mittaan koko porukalla.”

Lopputulos 7-3