FoSu - SB Vantaa  5 - 6 JA

Kirkassilmä Areena Forssa

FoSu takaa-ajajaksi Divari-karsinnassa - SB Vantaa niukasti parempi perjantaina

OTTELURAPORTTI FOSU-SB VANTAA

FoSu ja SB Vantaa pelasivat tasaisen ottelun joka ratkesi vasta jatkoajalla. SB Vantaa teki voittomaalin jatkoajan alussa ja otti ensimmäisen kiinnityksen tässä sarjassa 5-6 voitolla ja johtaa nyt voitoin 1-0.
Ottelu oli huikea, tunnelma aivan loistava, siis todella mahtava, kiitos 500 katsojalle ja upeille faneillemme! Olette jotain niin mahtavaa!

TRILLERI

FoSu aloitti ottelun erinomaisesti ja siirtyi 2-0 johtoon kun se iski kolmen sekunnin välein kaksi maalia! Vieraat kuitenkaan tästä eivät häkeltyneet vaan kavensivat aika nopeasti ja erän lopulla tasoittivat.

Toisessa erässä mentiin pitkään ilman maaleja kunnes FoSu meni jälleen johtoon ja huudatti forssalaisyleisöä. SB Vantaa kuitenkin kuittasi tämän jälleen nopeasti ja kolmanteen erään lähdettiin tasalukemista 3-3.

Ja kolmannesta erästä tulikin aikamoinen. Vieraat karkasivat 3-5 johtoon, mutta nyt FoSu näytti jälleen luonteensa ja tuli tasoihin muutama minuutti ennen loppua.

FoSulla oli vielä kolmannen erän viimeisellä minuutilla pari loistopaikkaa, mutta niin vain Vantaa kesti ja peli meni jatkoajalle. Sitä ehdittiin pelata ainoastaan reilu minuutti kun Vantaa pääsi vetopaikalle ja se upposi jälleen mainion ottelun pelanneen Järvisen taakse. Näin voitto Vantaalle ja heille ensimmäinen kiinnitys.

USKO

Päävalmentaja Ville Into sanoi, että FoSu ei saanut perjantaina ihan parastaan irti. ”Hieman huolimatonta pallollista pelaamista ja myös viimeistely oli heikkoa.” Harmittelee Into.

Into sanoo, että ottelu ratkaisu oli siinä, että Vantaa käytti paikkansa tehokkaammin hyväkseen. ”Kun taas me pommitimme ihan liikaa omat vedot kaverin reisiin.”

Into sanoo MedA sarjan olleen joukkueelle fyysisesti ja henkisesti rankka ja se näkyi ehkä perjantain ottelussa. Into kuitenkin kääntää nopeasti jo katseensa tulevaan. ”Nyt saadaan pitkästä aikaa ehjä treeniviikko ja katseet suunnataan ensi viikonlopun Vantaan keikkaa. Uskon vahvasti meidän joukkueeseen ja että parannamme meidän perustasoa joten varatkaa aikaa myös tulevalle ratkaisevalle pelille sunnuntaina Forssaan.” Sanoo Into.

Lopuksi Into haluaa vielä lähettää terveiset katsojille. ”Ja iso kiitos kannustavalle yleisölle. Oli aivan mahtava fiilis taas!” Sanoo Into lopuksi.

FoSun tehokkain oli Matti Moisander 0+3
Antti Järviselle 23 torjuntaa.

TARINA JATKUU

Ensi lauantaina tarina jatkuu Vantaalla, jonne lähdössä FANIBUSSI, joka täyttyy jo kovaa vauhtia. Ilmoita itsesi mukaan Nicolas Jokiselle 050 406 1931.
Ottelu alkaa kello 18.30.

Matkan hinta 12e
Lippu Vantaan peleissä 10e
Lähtö 16.45. Kirkassilmä-Areenalta!

Jos FoSu voittaa, ratkaiseva kolmas ottelu pelataan sunnuntaina 7.4. Forssassa kello 16.00.

Ennenkin tästä noustu, me tulemme vielä, vai mitä?!

#FoSuSince1993

Tilastot

5 - 6 JA

SB Vantaa
2 - 21 - 12 - 20 - 1
2'MaaliAaltonen Juha
2'MaalisyöttöMoisander Matti
2'MaaliKoppanen Joe
12'Jäähy: 2minRemes Niko
30'MaaliKainulainen Veeti
30'MaalisyöttöMoisander Matti
54'MaaliKanninen Aleksi
54'MaalisyöttöHautala Viljo
57'MaaliRemes Niko
57'MaalisyöttöMoisander Matti