FoSu - IBK MEDA  7 - 3

Kirkassilmä Areena Forssa

Otteluraportti FoSu - IBK Meda 24.3.

OTTELURAPORTTI FOSU-MEDA

Perjantain ottelu oli FoSussa unohdettu, ja sunnuntaina Kirkassilmä-Areenalla nähtiin aivan erilainen forssalaisjoukkue. FoSu otti tiukassa paikassa voiton 7-3 ja tasoitti voitot. Ratkaiseva kolmas ottelu pelataan tiistaina Salossa. Fanibussiin mahtuu vielä toistaiseksi mukaan.

TASON NOSTO

FoSu vei ensimmäisen erän 1-0, ja näytti että se todellakin haluaa sarjan jatkuvan tiistaina. Erän lopussa vieraille tuomittiin viiden minuutin rangaistus ja näin toiseen erän alkuun FoSu pääsi pelaamaan runsaan neljä minuuttia ylivoimaa ja teki sen aikana yhden maalin.

MedA iski erän puolivälissä lyhyen ajan sisään kahdesti tasoittaen pelin 2-2:een. Ja näistä asetelmista lähdettiin kolmanteen erään.

Heti kolmannen erän alkuun FoSu meni jälleen johtoon, jonka MedA kuittasi vielä kerran. Tämän jälkeen FoSun siirryttyä uudestaan johtoon, se sai pidettyä ja lisättyäkin sitä ja lopulta hieno taisteluvoitto ja sarja saa arvoisensa päätöksen tiistaina.

Päävalmentaja Ville Into oli tyytyväinen joukkueensa tasonnostoon perjantailta. ”Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Nyt löytyi sitä taisteluilmettä, mitä näissä peleissä pitää olla. Myös puolustuspeli oli paljon parempaa kuin Salossa!” Kiittelee Into ja sanoo että vielä tarvitaan pientä hienosäätöä.

Into sanoo ajatusten olevan jo tiistaissa ja esittää lopuksi toiveen: ”Saloon joukkue tarvitsee nyt tarvitsee Vorsan voimaa ja ääntä katsomoon!” Päättää Into.

Kapteeni Markus Lintula nosti esille kaksi asiaa ottelun jälkeen. ”Avausmaalin merkitys meille, ja se että vaikka MedA tuli kahden maalin takaa tasoihin, meillä ei mennyt pasmat sekaisin.” Kiittelee Lintula.

Ottelun parhaana palkittu Joe Koppanen oli tyytväinen FoSun esitykseen ja kääntää myös katseensa jo tiistaille. ”Vielä kun parannetaan tiettyjä asioita, niin jokainen voi vähemmälläkin miettimisellä päätellä kumpi tämän sarjan voittaa!” Toteaa Koppanen.

FoSun tehokkaimmat
Joe Koppanen 2+0
Aleksi Kanninen 1+1
Matti Mertanen 1+1
Kalle Laukkanen 1+1

Antti Järviselle 22 torjuntaa ja jälleen huikea esitys maalilla.

Duunarikypärä Brusinille.

Kirkassilmä-Areenalla oli kerrassaan loistava meininki koko ottelun, tästä kiitos myös Salosta saapuneelle fanijoukolle.

1 - 01 - 25 - 1
7'MaaliKanninen Aleksi
7'MaalisyöttöHautala Viljo
22'MaaliMäkinen Tommi
22'MaalisyöttöMertanen Matti
25'Jäähy: 2minBrusin Eelis
41'MaaliLaukkanen Kalle
41'MaalisyöttöLintula Markus
49'MaaliKoppanen Joe
49'MaalisyöttöRemes Niko
54'MaaliBrusin Eelis
54'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
56'MaaliKoppanen Joe
56'MaalisyöttöAaltonen Juha
59'MaaliMertanen Matti
59'MaalisyöttöKanninen Aleksi