Otteluennakko aluefinaali Happee Steamers - Fosu
Julkaistu: 15.02.2019 00.00

Otteluennakko aluefinaali Happee Steamers - Fosu

SUOMEN CUP
OTTELUENNAKKO STEAMERS - FOSU

FoSu pelasi Suomen Cupissa tällä kaudella pitkästä aikaa ja matka katkesi vasta kun vastaan tuli liigajoukkue Happee. Matka jatkuu vielä yhden pelin verran kun FoSu selvitti otteillaan tiensä aluefinaaliin. Vastaan tulee Sisä-Suomen lohkosta Happee Steamers.

MAALIRIKAS PELI TULOSSA?

Steamers taistelee vielä pääsystä playoffeihin omassa lohkossaan, kun taas FoSu on puolestaan sinne tiensä selvittänyt Länsirannikon lohkossaan. Mutta nyt kyse on kumminkin yksittäisestä ottelusta jossa lohkosijoituksella ei ole mitään väliä.

Jos runkosarjoja tutkitaan tulosten osalta niin huomataan, että molemmat osaavat tehdä maaleja, FoSu on tehnyt maaleja runkosarjassa noin yhdeksäm keskiarvolla ja Steamers melkein samalla keskiarvolla. Steamers on kuitenkin päästänyt maaleja selvästi enemmän kuin FoSu.

Päävalmentaja Ville Into sanoo, että aluefinaali on hieno juttu, joka varmasti sytyttää pelaajat! ”Hyvillä fiiliksillä lähdetään Jyväskylään!” Aloittaa Into ja sanoo tämän olevan tärkeä ottelu, loppujen yhtä tärkeisen runkosarjaottelujen joukossa, jossa FoSu taistelee kotiedusta sekä jopa vielä runkosarjan voitosta.

FoSulla on ollut hieman kokoonpanossa eloa, kun flunssa-aalto koetellut joukkuetta. ”Ollaan pari viikkoa nyt taisteltu sitä vastaan ja edelleen samalla teemalla mennään. Eli ns. vakiokokoonpanosta meillä on edelleen ja lisääkin äijiä pois rosterista. Mutta kuten jo viikko sitten totesin niin tämä on myös mahdollisuus meidän vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille näyttää kykynsä.” Toteaa Into.

FoSu pelasi aikaisemmin Sisä-Suomen lohkossa, mutta Into sanoo, että vastustajasta ei ole kovin isoa käsitystä. ”Mutta rosteria kun katselin niin kyllä siellä pari ihan kovaa tuttua nimeä löytyi.” Huomauttaa Into ja nostaa vielä esille Steamersin maalirikkaat pelit: ”Varmasti on luvassa offensiivinen peli josta ei vauhtia puutu.” Päättää Into.

Steamersin ja FoSun ottelu alkaa lauantaina kello 17.30.

Tässä linkki ottelun seurantaan.
https://salibandy.fi/tulokset/…

Aluefinaalin voittajalle luvassa rahapalkinto ja pokaali.

#FoSuSince1993
#SuomenCup

Seuran uusimmat

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38