Fosu jatkoon Suomen Cupissa - 6. kierroksen arvonta 5.11.!
Julkaistu: 04.11.2018 00.00

OTTELURAPORTTI SR - FOSU

FoSu Edustuksen matka Suomen Cupissa jatkuu, kun se haki 5-9 lukemin voiton Tampereelta Soittorasian vieraana. Ottelun hahmoksi nousi ensimmäisen pelin tällä kaudella FoSun paidassa pelannut Viljo Hautala.

VAIKEAN ALUN KAUTTA VOITTOON

Soittorasia meni ottelussa nopeasti 2-0 johtoon, mutta FoSu onnistui tulemaan rinnalle vielä samassa erässä. Toisen erän alussa FoSu siirtyi kuskin paikalle mennen johtoon, ja piti kuskin paikkansa aina ottelun loppuun asti. Kolmannessa erässä FoSu oli parin maalin johdossa loppuminuuteille asti, mutta Soittorasia kavensi vielä maalin päähän, mutta FoSu taistelu ja teki pari viimeistä tyhjään maaliin. Näin lopputulos kirjattiin 5-9.

Päävalmentaja Ville Into kertoi ottelun jälkeen että kunnolla sai vääntää voiton ja jatkopaikan eteen. ”Soittorasia oli isokokoinen, hyvin liikkuva ja vahva kuten ennakkoon osattiin odottaakin. Alkuun vastustaja sai pari aika onnekasta osumaa, mutta hyvin luotettiin omaan tekemiseen ja tulemiseen.” Sanoo Into ja kiitteli joukkuetta siitä, että fyysisessä ottelussa FoSulla riitti ”jalka” vielä kolmannessa erässä.

Ottelun ratkaisu oli Innon mukaan pari hyvää vastahyökkäyksestä tehtyä maalia. ”Ja Antti otti kolmannessa erässä hyviä koppeja. Lisäksi (Miika) Kulmalalle tuli varmaan kaksikymmentä peittoa ja Viljo (Hautala) pelasi molempiin suuntiin tehokkaasti, ja saikin tänään duunari kypärän.” Kiittelee Into.

Kolme maalia tehnyt Viljo Hautala oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen. ”Vaikean alun jälkeen hieno taisteluvoitto. Omalta kentältä varsin mallikas suoritus.” Tiivistää Hautala.

FoSun pelit Suomen Cupissa jatkuvat vielä tässä kuussa. Ilmoittelemme siitä vielä myöhemmin erikseen, ja siitä myös mikä joukkue tulee vastaan.

FoSun tehokkaimmat
Viljo Hautala 3+1
Aleksi Kanninen 1+2
Veeti Kainulainen 1+2
Kalle Laukkanen 1+1

Antti Järvinen 35 torjuntaa ja tehot 0+1

11.11. FoSu kohtaa Leiskun vieraissa. Eiköhän kerätä porukkaa ja lähdetä kannustamaan Loimaalle FoSu voittoon!