Myyrmäen urheilutalo Vantaa

Otteluraportti SB Vantaa - FoSu ja jälkitunnelmat lyhyesti

Otteluraportti: SB Vantaa-FoSu

Toinen playoff-taisto Vantaan ja Forssan välillä käytiin eilen Vantaan Myyrmäessä.

Kotijoukkue aloitti erän todella terävästi, sillä maalin suulle vaihdettu Jarno Prihti joutui jo kolmannen peliminuutin aikana kaivamaan palloa maaliverkosta. Ville Salomäki toi FoSun rystynepillään tasoihin erän viimeisellä vitosella, mutta tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen johdossa 2-1.

Toinen erä alkoi FoSun kannalta hyvinkin synkästi, sillä SBV iski aikavälillä 24:20-24:36 pelin 4-1:een. Niko Remes kavensi muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Vantaa tuotti FoSulle toisen mustan minuutin erän puolivälissä ja iski tilanteeksi jo 6-2. FoSu-valmennus yritti herätellä joukkuetta taistoon vaihtamalla maalivahtia, mutta alle minuutti kyseisestä vaihdosta Antti Järvinenkin sai kaivaa reikäkuulaa verkon perukoilta. Erän aikana Aleksi Kanninen kavensi rankkarista tilanteeksi vielä 7-3, jotka olivat myös erän päätöslukemat.

Kolmannessa erässä bensa ja usko tuntuivat olevan jo forssalaismiehistöltä loppu, kun kotijoukkue lisäsi vielä yhden vaihteen silmään ja teki tilanteeksi 9-3. FoSu kavensi ilman maalivahtia vielä ottelun lopussa, kun Kanninen maalasi illan toisensa.

Ottelu, toinen täplä ja pääsy viimeiselle kierrokselle siis kotijoukkueelle luvuin 9-4.

Päävalmentaja Ville Into kommentoi ottelua ja playoff-sarjaa näin: ”Ei päästy koko sarjassa oikein omalle tasolle. Tosin vastustaja oli hyvä ja sai syötyä meidän vahvuudet pois. Viimeisessä pelissä hävittiin kaksinkamppailut ja meidän pallollinen peli oli huolimatonta.
Kiitos kuitenkin koko joukkueelle hienosta kaudesta. Oli upeaa tehdä duunia teidän kanssa! Ja erikoiskiitokset faneille jotka uskoivat meihin ja saivat pitkästä aikaa meteliä halliin.”

Tämä pitää enemmän kuin paikkansa. Forssalainen salibandy ja etenkin sen fanikulttuuri huomioitiin isosti maan johtavilla media- ja somekanavilla. Myös Vantaan joukkue oli kiitollinen tunnelman luomisesta molemmissa matseissa ja kehui forssalaista salibandyväkeä, joka toi oman mausteensa otteluihin.

FoSu kiittää kaikkia kannattajia, seuran jäseniä ja yhteistyökumppaneita upeasta kaudesta. Erityiskiitokset haluan lähettää Jiibitin Jake Tuomolalle otteluiden kuvaamisesta ja streemaamisesta!

Ensi kaudella salibandyn pelaaminen lopetetaan vasta vapun tienoilla (;

Hyvää kevättä ja tulevaa kesää kaikille salibandyn ystäville! Nähdään hallilla kaudella 2019-2020!

2 - 15 - 22 - 1
9'Jäähy: 2minMäkinen Tommi
15'MaaliSalomäki Ville
15'MaalisyöttöLintula Markus
27'MaaliRemes Niko
27'MaalisyöttöMoisander Matti
29'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
32'MaaliKanninen Aleksi
56'MaaliKanninen Aleksi
56'MaalisyöttöHautala Niilo