PiTu - FoSu   4 - 7

Porin Urheilutalo

Otteluraportti FoSu - PiTu

OTTELURAPORTTI PITU - FOSU

FoSu kävi maanantai-iltana Porissa hakemassa toisen voiton PiTUa vastaan ja eteni jatkoon seuraavalle kierrokselle. Molemmat joukkueet esittivät kovaa taistelua tässä sarjassa, lopulta FoSu oli parempi ja ansaitsi jatkopaikkansa.
Tulos maanantaina 4-7.

TEHOKAS YLIVOIMA

Ensimmäisessä erässä nähtiin kuusi maalia. FoSu meni ensin johtoon rankkarista, Joe Koppasen taidonnäytteellä. Erän puolenvälin tienoilla PiTU tuli rinnalle ja ohi, mutta FoSu kuittasi tasoihin vain 20 sekuntia tästä.
Molemmat tekivät vielä maalin ja näin ensimmäiselle erätauolle lukemista 3-3.

Toisen erän alkuun FoSu selvitti alivoiman ja meni johtoon ja lisäsi johtoaan ylivoimalla lukemiin 3-5, joista lähdettiin hurjaan kolmanteen erään.

PiTU kavensi ylivoimalla tullen maalin päähän. Tämä oli ainoa ylivoimaonnistuminen heille illan aikana, ja FoSu taas käytti omansa paljon tehokkaammin, muunmuassa aika pian PiTUn kavennuksen jälkeen. FoSu selvitti pari alivoimaa ottelun loppuvaiheilla, teki yhden maalin lisää, pelasi fiksusti ottelun loppuun ja otti voiton ja ansaitsi myös vastustajan onnittelut.

Päävalmentaja Ville Into sanoi FoSun erikoistilannepelaamisen olleen parempaa. ”Tämän lisäksi pystyttiin hyvin vyöryttämään kolmella ketjulla.” Sanoo Into kysyttäessä voiton avaimista.

Koko sarjasta Into sanoo, että se oli sellainen kuten keväällä kuuluu ollakin. ”Tiukka, tasainen sarja hyvin taistelevaa PiTUa vastaan. Kiitos heille rehdistä ja hyvästä vastuksesta.” Kiittelee Into lopuksi.

”EI HELPPO SARJA”

FoSun maalilla erinomaisen ottelun pelannut Antti Järvinen sanoi pelin olleen kova taisteluvoitto. ”Ensimmäisen erän pingismaalin jälkeen meinasi vähän usko horjua, mutta hyvin saatiin kasattua peli takasin toiseen erään.” Sanoo Järvinen.

Järvinen luettelee syyt minkä takia FoSu voitti. ”Ei oltu tällä kertaa ihan niin antajan roolissa, mutta hyvällä puolustus- ja erikoistilannepelillä saatiin kairattua voitto ja sehän on ainoa mikä merkkaa tällä hetkellä!”

Järvinen antaa Innon tavoin tunnustuksen vastustajalle. ”Sarjana ei ollut kyllä mikään helppo ja siitä täysi tunnustus vastustajalle. Me tehtiin kummassakin pelissä jonkin verran hölmöjä virheitä ja ratkaisuja, jotka näkyivät aikalailla samantien taululla.” Lopuksi Järvinen kääntää katseet tulevaan. ”Tästä oppia ja kohti tulevaa. Ja tästä sarjasta vielä sen verran, että kuitenkin parempi voitti!” Päättää Järvinen.

TARINA JATKUU

FoSun tarina jatkuu nyt Länsirannikon lohkon finaalissa. Vastaan tulee MedA tai Hirvensalo, jotka pelaavat ratkaisevan ottelun tiistaina Salossa. Seuraavan kierroksen pelit alkavat heti tällä viikoll vielä, ilmoitamme kun ne varmistuvat.

Noustakseen Divariin, on voitettava neljä otteluparia, eli kahdeksan voittoa se vaatii. Nyt niitä on 2/8. Tarina jatkuu...

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Tilastot
PiTu

4 - 7

3 - 30 - 21 - 2
3'MaaliKoppanen Joe
12'MaaliKanninen Aleksi
12'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
16'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
19'MaaliMertanen Matti
19'MaalisyöttöKanninen Aleksi
20'Jäähy: 2minLintula Markus
27'MaaliLintula Markus
27'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
34'MaaliHautala Viljo
34'MaalisyöttöKanninen Aleksi
38'Jäähy: 2minMäkinen Tommi
42'Jäähy: 2minAaltonen Juha
47'MaaliKoppanen Joe
47'MaalisyöttöHautala Viljo
51'Jäähy: 2minHautala Niilo
53'MaaliKanninen Aleksi
53'MaalisyöttöHautala Viljo
54'Jäähy: 2minKanninen Aleksi