FoSu - PiTu  9 - 7

Kirkassilmä Areena Forssa

Fosulle kotivoitto! Maanantaina jatketaan Porissa

OTTELURAPORTTI FOSU - FBT PITU

FoSu ja PiTU aloittivat playoff-sarjansa lauantai-iltana Kirkassilmä-Areenalla. Ottelussa oli värikkäitä vaiheita, joiden jälkeen FoSu kuittaa 1-0 johdon sarjassa voittamalla 9-7.
Sarja on nyt katkolla FoSulle maanantaina Porissa! Kirkassilmä-Areenalla oli upeasti tunnelmaa, kiitos loistavalle yleisölle!

IT’S PLAYOFF TIME

Ensimmäistä erää sävyttivät jäähyt ja hieman myös tunteet nousivat pintaan kun välillä mentiin kovaa tilanteisiin, playoff-hengen mukaisesti.
FoSu aloitti vahvasti ja hallitsi tapahtumia, ja teki ansaitusti ottelun avausmaalin ylivoimalla. Ensimmäiseen erään se teki vielä pari maalia, puolusti hyvin ja loput hoisi Antti Järvinen. Ensimmäiselle erätauolle FoSun 3-0 johdossa. Erän lopussa vieraat saivat peliä haltuunsa lievästi, kun FoSu jäähyili, mutta selvitti alivoimat täydellisesti.

Toisen erän heti alkuminuuteista lähtien FoSu otti jälleen pelin haltuunsa pitäen palloa ja pyörittämällä pitkiä hyökkäyksiä. Vieraat saivat pari paikkaa, jotka puolustus Järvisen johdolla selvitti mallikkaasti.
Ne tärkeimmät, eli maalit menivät kuitenkin tässä erässä 1-1. FoSu kävi jo 4-0 johdossa, mutta vieraat saivat kavennettua erän lopussa lukemiksi 4-1.

Kolmannen erän alussa mentiin päästä päähän ja maaleja iskettiin vuorotahtia minuutin välein hetken aikaa tilanteeseen 6-3 asti. Tämän jälkeen vieraat ottivat peliä haltuun saivat ajoittain hurmosta päälle. FoSu sai kuitenkin pidettyä johtonsa vähintään kahdessa maalissa.
Lopussa PiTU haki vimmatusti tasoitusta ylivoimalla, ilman maalivahtiakin mutta FoSu kesti ja iski kerran tyhjiinkin alivoimalla. Näin lopptulos lopulta 9-7.

Päävalmentaja Ville Into sanoo ottelun olleen kaksijakoinen. ”Ensimmäinen erä oli tänään meiltä paras ja olimme siinä hyviä. Kolmannessä erässä sitten ote lipsui ja vastustaja pääsi varsinkin keskeltä liian helposti iskemään.” Into kääntää katseet jo maanantaihin: ”Nyt huilataan ja maanantaina Poriin, otetaan homma haltuun kuten meillä oli tänään ensimmäisessä erässä.” Päättää Into.

Antti Järviselle torjuntoja 21

Sarja jatkuu maanantaina Porissa, jonne FoSu järjestää fanibussin, joka lähtee hallin pihalta 16.46. ja matkan hinta 10e, lippu peliin maksaa 5e. Alle 15-v pääsevät ilmaiseksi.
Nyt kaikki mukaan maanantaina Poriin ja katkaisemaan sarjaa FoSun tueksi. Mikäs sen parempaa tekemistä maanantai-iltana kuin ilta Porissa playoff-tunnelmissa?
Ilmoita itsesi mukaan 0407414444 viestillä!

3 - 01 - 15 - 6
4'MaaliLaukkanen Kalle
4'MaalisyöttöKanninen Aleksi
8'MaaliRemes Niko
8'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
9'MaaliKanninen Aleksi
9'MaalisyöttöBrusin Eelis
10'Jäähy: 2minHeirola Tomi
14'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
16'Jäähy: 2minRemes Niko
36'MaaliKanninen Aleksi
36'MaalisyöttöMertanen Matti
40'MaaliLintula Markus
40'MaalisyöttöSalomäki Ville
43'MaaliBrusin Eelis
43'MaalisyöttöKainulainen Veeti
48'MaaliRemes Niko
48'MaalisyöttöLintula Markus
51'MaaliSalomäki Ville
51'MaalisyöttöLintula Markus
56'Jäähy: 2minKanninen Aleksi
56'MaaliKoppanen Joe
59'Jäähy: 2minKanninen Aleksi