Palokan koulukeskus, Jyväskylä

Otteluraportti Suomen Cupin aluefinaali Happee Steamers - Fosu

OTTELURAPORTTI SUOMEN CUP
HAPPEE STEAMERS - FOSU

FoSu matkasi Jyväskylään lauantaina Happee Steamersin vieraaksi vielä yhteen peliin Suomen Cupissa. Kotijoukkue oli vahvempi lopulta lukemin 15-9.

ISOLLA SYDÄMELLÄ

Steamers oli kuskin paikalla koko ottelun ajan, ja otti sen jo 13 sekunnin pelin jälkeen. Ensimmäinen erä meni sen nimiin 3-0.

Toisessa erässä FoSu pääsi peliin mukaan kaventamalla lyhyen ajan sisään tilanteeksi 3-2. Mutta kymmenen minuuttia tästä ja tilanne oli jo revennyt lukemiin 6-2. FoSu teki toisen erän loppuun vielä pari maalia, tuli jälleen vahvasti otteluun mukaan ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 6-4.

Kolmas erä alkoi FoSun pelatessa alivoimaa, ja Steamers meni 7-4 johtoon. Tämän jälkeen maaleja tehtiin hetki melkein vuorotellen, FoSu kävi jo maalin päässä, mutta Steamers käytti omat ylivoimansa tehokkaasti karaten muutaman maalin edelle ja lopussa vielä iski muutaman kerran tyhjiin FoSun hakiessa maaleja ilman maalivahtia. Ja sitten vielä pari muodollista maalia puolin ja toisin ottelun loppuun ja näin Jyväskylässä oli nähty kaikenkaikkiaan 24 maalia.

Päävalmentaja Ville Into ennakoi maalirikasta ottelua, ja oli siinä siinä oikeassa. ”No joo, sellainen oli tosiaan odotettavissa.” Aloittaa Into ja nostaa muutaman syyn esille tähän: ”Meillä oli oman pään keskustapelaamisessa todella isoja ongelmia, joista kaveri kyllä sitten rokotti isolla kädellä ja liian monta jäähyä myös otettiin pelissä.” Harmittelee Into.

Into kiittelee joukkuetta taistelusta. ”Pari kertaa tultiin hyvin vielä iholle taistellen, mutta ei vaan yksinkertaisesti riittänyt. Kyllä me isolla sydämellä taisteltiin loppuun asti. Kiitokset tästä pelaajille. Vastustaja oli hyvä ja me ei saatu ihan parasta eilen irti varsinkaan oman pään puolustuspelaamisessa.” Tiivistää Into ja kääntää katseet tulevaan. ”Nyt Cup-taival on ohi ja focus siirtyy perjantain kotimatsiin.” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
Markus Lintula 2+2
Joe Koppanen 1+3
Veeti Kainulainen 2+1
Antti Järviselle torjuntoja kertyi 24.

RUNKOSARJA HUIPENTUU

FoSulla on kolme ottelua runkosarjassa jäljellä ja nyt on lähes varmaa se, että FoSu on runkosarjan jälkeen sijoilla 1-3. Tällä hetkellä FoSu on sijalla kolme. Kärkipaikan otti eilen haltuunsa MedA, ja Pitu voitollaan nousi toiseksi, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. FoSun tavoite on saada kotietu playoffeihin, joka tarkoittaa sijoittumista kahden parhaan joukkoon runkosarjassa. Tulevat vastustajat taistelevat myös isoista pisteistä, joten nyt tarvitaan kaikkien tuki, jotta pisteet jäävät Forssaan.

0 - 34 - 35 - 9
12'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
23'MaaliKoppanen Joe
23'MaalisyöttöMäkinen Tommi
24'MaaliLintula Markus
24'MaalisyöttöSalomäki Ville
37'MaaliKainulainen Veeti
37'MaalisyöttöLintula Markus
38'MaaliKanninen Aleksi
38'MaalisyöttöKoppanen Joe
39'Jäähy: 2minHautala Viljo
43'MaaliKanninen Aleksi
43'MaalisyöttöKoppanen Joe
47'MaaliSalomäki Ville
47'MaalisyöttöMäkinen Tommi
49'MaaliHautala Viljo
49'MaalisyöttöKoppanen Joe
50'Jäähy: 2minKoppanen Joe
52'Jäähy: 2minKanninen Aleksi
59'MaaliKainulainen Veeti
59'MaalisyöttöLintula Markus
59'MaaliLintula Markus
59'MaalisyöttöKainulainen Veeti