Forssaan saapui lauantai-iltana liigajoukkue Happee, kun pelattiin Suomen Cupin neljännesvälieriä. Nyt vastus osoittautui liian kovaksi, ja Cup-taival tältä erää päättyi tähän.
Happee latoi 19 maalia FoSun kolmea vastaan.
Tässä lyhyt raportti lauantai-illasta.

HIENO KOKEMUS

Happee vei ensimmäisen erän 5-1 ja toisen erän alkuun se pääsi pelaamaan viisi minuuttia ylivoimaa ja teki sen aikana peräti viisi maalia ja ottelu alkoi revetä. FoSulla oli pelissä hyviä hetkiä ja se pelasi loppuun asti, mutta vastus vaan oli todella kova.

Kapteeni Markus Lintula sanoi pelin jälkeen ottelun olleen hieno kokemus. ”Hienoa oli pelata liigajoukkuetta vastaan. Vähän harmittaa kuitenkin, että repes noin pahasti peli. Mutta oli meillä hyviäkin hetkiä pelissä!” Sanoo Lintula ja nostaa esille Happeen tehokkuuden. ”Kyllä ne sitten rokotti kovalla prosentilla, jos vähänkin tuli nukahduksia. Ja ylivoimalla taisivat tehdä seitsemän maalia.” Päättää Lintula.

FoSun tehokkain oli Aleksi Kanninen kahdella maalilla. Järviselle torjuntoja merkattiin 29.

FoSun pelit jatkuvat kakkosdivarissa ensi perjantaina Wirmon vieraana. Kotona pelataan seuraavan kerran 1.12.

#FoSuSince1993

Tilastot

3 - 19

Happee
1 - 50 - 92 - 5
15'MaaliKanninen Aleksi
15'MaalisyöttöHautala Viljo
23'Jäähy: 5 minAaltonen Juha
30'Jäähy: 2minKainulainen Veeti
42'MaaliBrusin Eelis
42'MaalisyöttöKulmala Miika
51'MaaliKanninen Aleksi
54'Jäähy: 2minHautala Viljo