SB Hirvensalo - FoSu   8 - 6

Leaf Areena Turku

Edustukselle tärkeät pisteet Turusta

OTTELURAPORTTI SB HIRVENSALO - FOSU

FoSu Edustus kävi perjantaina Turussa makselemassa kalavelkoja syksyisestä tappiosta. Kotijoukkue rynnisti lopussa lujaa, mutta FoSu kesti ja voitti 8-6.
FoSu vankisti otettaan playoff-paikasta entisestään, ja nousi nyt sarjataulukossa jo toiseksi 26 pisteellä. Eroa playoff-viivaan on nyt kuusi pistettä.

KALAVELAT

Ensimmäinen erä pelattiin tasan 1-1, mutta toisessa erässä FoSu lähti pienelle karkumatkalle ja tämän jälkeen oltiin lukemissa 2-5.
Komannessa erässä heti alussa FoSu lisäsi johdon lukemiin 2-8. Kymmenen minuuttia ennen loppua kotijoukkue Hirvensalo kavensi lukemiksi 3-8. Muutama minuutti ennen loppua he ottivat maalivahdin pois ja pikkuhiljaa tulivat maali kerrallaan lähemmäs. Kiri kuitenkin loppui kahden maalin päähän ja näin voitto FoSulle.

Päävalmentaja Ville Into sanoi ottelun olleenn aneeminen ja pienitempoinen. ”Kummankaan joukkueen pelitaktiikkaan ei kuulunut ylhäältä karvaaminen, joten maalipaikoilla ei juurikaan mässäilty. Meillä oli koko pelin ongelmia löytää rytmiä peliin ja se on ihan ymmärrettävää kun tosiaan pelin tempo oli todella alhainen.” Aloittaa Into.

Innon mukaan ensimmäisessä erässä oli paikkoja tehdä enemmänkin maaleja. ”Terävyyden puute ja huolimattomuus olivat ne syyt, että tehtiin vain yksi maali.”

Kokonaisuutena Into sanoo, että peli oli haastava. ”Vastustaja osasi pelata vauhdin pois, eikä mekään haluttu olla se osapuoli mikä avaa pelin juoksemalla yli tilanteista.” Sanoo Into ja kiittelee FoSun kestäneen hyvin lopussa lopussa Hirvensalon rynnistyksen.”

Into muistelee syksyn tappiota sen verran, että kalavelat tuli nyt maksettua pois. ”Erittäin maistuvat pisteet.” Päättää Into.

Ottelun tehokkaimmat
Markus Lintula 3+1
Joe Koppanen 2+1

Jarno Prihdille 15 torjuntaa ja duunarikypärä Niilo Hautalalle.

FoSun seuraava peli pelataan kotona, ensi perjantaina! 18.1. kello 19.00. vastassa UHV Bulls.

#NähdäänHallilla
#FoSuSince1993

Tilastot
SB Hirvensalo

8 - 6

1 - 14 - 13 - 4
11'MaaliLaukkanen Kalle
11'MaalisyöttöLintula Markus
24'MaaliLintula Markus
25'Jäähy: 2minMertanen Matti
29'MaaliKoppanen Joe
32'MaaliKoppanen Joe
32'MaalisyöttöMertanen Matti
38'MaaliLintula Markus
38'MaalisyöttöRemes Niko
40'MaaliKanninen Aleksi
40'MaalisyöttöKoppanen Joe
41'MaaliLintula Markus
41'MaalisyöttöSalomäki Ville
43'MaaliMertanen Matti
43'MaalisyöttöHautala Viljo