Edustus, Länsirannikon 2 divisioona

IBK Meda Salo - FoSu   5 - 8

Salo-halli

TTELURAPORTTI IBK MEDA - FOSU

FoSu Edustus kävi Salossa hakemassa makoisat pisteet vuoden viimeisessä pelissä. Nyt lähdetään ansaitulle tauolle peleistä, ja sinne FoSu lähteekin hyvistä asetelmista, sarjataulukon kolmannelta sijalta.

LAADUKAS SALIBANDYOTTELU

Salossa nähtiin laadukas salibandyottelu kahden hyvän joukkueen välillä. FoSu vei ensimmäisen erän lukemin 1-0 ja kesti myös viiden minuutin alivoiman Antti Järvisen johdolla.

Toisessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtia ja MedA kavensi aivan erän loppuun tilanteeksi 2-3 ja näin edessä olikin huippujännittävä kolmas erä.

MedA tuli kolmannen erän alussa rinnalle ja ohi. Mutta tästä vain muutama minuutti ja FoSu oli painellut parin maalin etumatkalle jälleen. Viimeinen minuutti tarjosi vielä kolme maalia kun ensin kotijoukkue kavensi tilanteeksi 5-6, mutta tästä vain 13 sekuntia ja FoSu meni jälleen parin maalin johtoon, ja loppulukemat 5-8 se teki tyhjiin.

KAUDEN PARASTA PELIÄ

Päävalmentaja Ville Into oli ottelun jälkeen todella tyytyväinen. ”Aivan loistava fiilis! Olen pirun ylpee äijistä!” Aloittaa Into. Hän nostaa esille erityisesti puolustuspelin. ”Se oli meiltä kauden paras suoritus. Paketti pysyi hyvin kasassa.” Toteaa Into ja sanoo FoSun olleen myös tarpeeksi tehokas omissa hyökkäyksissään.

Vaikka kolmannessa erässä MedA tuli rinnalle ja ohikin hetkeksi, niin silti FoSun paketti pysti hyvin kasassa. ”Kieltämättä kylmä tuli siinä vaiheessa kun he menivät 4-3 johtoon. Jotenkin tuli sellanen ”deja vu-ilmiö”. Mutta nopeasti saatiin kuitattua tasoihin ja uudelleen ohi, ja sitten pidettiin johtoasema loppuun asti.” Myhäilee Into.

Into nostaa esille Länsirannikon lohkon tasaisuuden, ja totetaa pisteiden olleen todella tärkeät. Hän sanoo myös FoSun olevan hyvässä nousuvireessä tällä hetkellä. ”Sen saattelemana lähdetään nyt hyvin ansaitulle lomalle peleistä.” Päättää Into.

Ottelussa kaksi maalia tehnyt Kalle Laukkanen nostaa esille myös puolustuspelin, kysyttäessä voiton avaimista. ”Koko joukkue puolusti todella hyvin ja tehtiin tarpeeks hyvällä prosentilla paikoista tänään. Pelattiin todennäkösesti kauden paras peli.” Tiivistää Laukkanen maanantai-illan.

FoSun tehokkaimmat
??Kalle Laukkanen 2+1
??Veeti Kainulainen 2+1
Antti Järviselle 21 torjuntaa duunarikypärä.

FoSun kausi jatkuu 5.1. kotona Ruoskaa vastaan.

Muistakaa perjantaina JOULUSÄHLYTAPAHTUMA kello 18.30.
Junnut pääsevät ensin treenailemaan Edustuksen pelaajien kanssa ja lopuksi laitetaan pelit pystyyn. Tervetuloa!

Tilastot
IBK Meda Salo

5 - 8

0 - 12 - 23 - 5
9'Jäähy: 2minMertanen Matti
12'MaaliHautala Viljo
12'MaalisyöttöKanninen Aleksi
16'Jäähy: 5 minKanninen Aleksi
23'MaaliLaukkanen Kalle
23'MaalisyöttöSalomäki Ville
31'Jäähy: 2minLaukkanen Kalle
35'MaaliKanninen Aleksi
35'MaalisyöttöHautala Viljo
46'MaaliKainulainen Veeti
46'MaalisyöttöBrusin Eelis
48'MaaliSalomäki Ville
48'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
48'MaaliKoppanen Joe
50'Jäähy: 2minLaukkanen Kalle
59'MaaliLaukkanen Kalle
59'MaalisyöttöKainulainen Veeti
59'MaaliKainulainen Veeti
59'MaalisyöttöMoisander Matti