FoSu - KaKo Säkylä  18 - 10

Kirkassilmä Areena Forssa

Otteluennakko FoSu - KaKo

OTTELURAPORTTI FOSU - KAKO

FoSu tarjoili lauantaina kotiyleisölle 18 tehtyä maalia, vieraat tekivät kymmenen, joten lauantai-illassa nähtiin varsin maalirikas ottelu.
FoSu nousi voiton myötä neljänneksi ja kiinni playoff-paikkaan.

VASTAHYÖKKÄYSTEN ILTA

FoSu meni ensimmäisen kymmenen minuutin aikana 5-0 johtoon ja vei ensimmäisen erän lukemin 5-1. Päävalmentaja Ville Intoa lämmitti ensimmäisen erän tehokkuus. ”Oltiin juu tehokkaita ja pystyttiin myös pimentämään KaKon tehomiehet.” Sanoo Into, mutta huomauttaa että erän lopussa alkoi näkyä pieniä merkkejä huolimattomuudesta.

Toisen erän alku oli Innon mukaan hyvä. ”Olimme aktiivisia siinä ja pidettiin KaKo hyvin kurissa 5vs.5-pelissä. Mutta pallonmenetyksistä tulleilla vastahyökkäyksillä kaveri pääsi rokottomaan.” Kahden erän jälkeen FoSu johti 8-6.

Kolmannessa erässä FoSulle tuli pallonmenetyksiä edelleen liikaa, mutta FoSu oli tehokas omissa paikoissaan ja se tekikin peräti kymmenen maalia viimeisessä erässä KaKon neljää vastaan. Näin lopputulos kirjattiin lukemin 18-10. ”Vastahyökkäykset olivat kiitettävällä tasolla.” Kiittelee Into, mutta anta pienen kritiikin johtoasemassa pelaamisesta. ”Kun johdettiin, puolustettiin laiskasti. Tiedettiin kyllä, että KaKo on vaarallinen vastahyökkäysjoukkue ja se kyllä näkyi.” Murisee Into.

Into sanoo lopuksi vielä, että oli todella hienoa, että niin moni pelaaja pääsi pisteille ottelussa. ”15 kaveria teki pisteitä.” Myhäilee Into ja nostaa vielä kentän ”Brusin - Aaltonen Jesse - Kainulainen - Aaltonen Juha - Alalempi” esille. ”Olen heidän peliinsä erityisen tyytyväinen! Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
????Joe Koppanen 3+1
????Kalle Laukkanen 2+2
????Matti Mertanen 1+3

Prihdille 32 torjuntaa ja duunarikypärä Alalemme.

MÄKISEN PALUU

Tommi Mäkinen pelasi kauden ensimmäisen kokonaisen ottelun. Edellisessä ottelussa Mäkiselle kertyi muutamia minuutteja, mutta nyt mies oli tositoimissa koko pelin. Mäkinen oli odottanut paluutaan pitkään. ”Hienolta tuntui päästä takas pelaamaan, johan tätä on odotettukin.” Sanoo Mäkinen. Hän sanoo pelaamisen sujuneen paremmin kuin oli odottanut. ”Tietenkin tutut ketjukaverit helpottivat pelaamista tosi paljon.” Kiittelee Mäkinen, joka teki ottelussa tehot 1+1.

Päävalmentaja Ville Into kommentoi Mäkisen paluun olleen todella hienoa ja odotettua. ”Tommi tuo johtajuutta lisää alakertaan ja tulivoimaa viivaan. Meillä on nyt paljon loukkaantumisia ja sairasteluja joten siinäkin mielessä hyvä saada äijiä sairastuvalta pois.”

ENSI VUOTEEN

FoSun seuraava kotipeli on vasta ensi vuoden puolella 5. tammikuuta, tänä vuonna kuitenkin käydään vielä vieraissa pari kertaa ennen joulutaukoa.

Tilastot

18 - 10

KaKo Säkylä
5 - 13 - 510 - 4
2'MaaliRemes Niko
2'MaalisyöttöMäkinen Tommi
3'MaaliLaukkanen Kalle
3'MaalisyöttöSalomäki Ville
4'MaaliKoppanen Joe
4'MaalisyöttöMertanen Matti
9'MaaliSalomäki Ville
9'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
10'MaaliAaltonen Jesse
10'MaalisyöttöBrusin Eelis
17'Jäähy: 2minKanninen Aleksi
26'MaaliAaltonen Juha
26'MaalisyöttöAlalempi Aku
32'MaaliLaukkanen Kalle
32'MaalisyöttöLintula Markus
33'MaaliAaltonen Jesse
33'MaalisyöttöBrusin Eelis
40'Jäähy: 2minHautala Niilo
43'MaaliKoppanen Joe
43'MaalisyöttöMertanen Matti
45'MaaliMertanen Matti
45'MaalisyöttöKanninen Aleksi
47'MaaliKanninen Aleksi
47'MaalisyöttöKoppanen Joe
48'MaaliHautala Viljo
48'MaalisyöttöMertanen Matti
49'MaaliMäkinen Tommi
49'MaalisyöttöLaukkanen Kalle
52'MaaliHautala Niilo
53'MaaliAaltonen Juha
53'MaalisyöttöKainulainen Veeti
58'MaaliKoppanen Joe
58'MaalisyöttöHautala Niilo
58'MaaliSalomäki Ville
58'MaalisyöttöLintula Markus
59'MaaliBrusin Eelis
59'MaalisyöttöAlalempi Aku