18
ELO
15.30
Edustus, FoSu Edustus harjoitusottelut 2018-2019

FoSu - SalBa  7 - 5

Kirkassilmä Areena

Otteluraportti SalBa - FoSu

SALBA - FOSU 5-7

”Pelin alku oli meille todella vaikea. Näytti siltä, että pelirohkeus oli jäänyt koppiin ja tehtiin pallollisena todella paljon virheitä. SalBa antoi kyllä hyvin paineen, mutta välillä lahjoitettiin pallo ihan suosiolla heille. Arkuus oli ensimmäisen erän näkyvin osa meidän pelaamisessa. Toinen erä oli miltei kopio ensimmäisestä erästä, mutta hyvin silti "roikuttiin" mukana pelissä. Pari maalia tärkeään paikkaan ja saatiin niistä taas uskoa tekemiseen. Kolmas erä olikin sitten pelin paras erä meiltä. Saatiin avattua SalBan karvaus, joka tuotti ongelmia ensimmäiset kaksi erää. Näillä luotiin enemmän maalintekopaikkoja ja loppuun pari hyvää vastaiskumaalia kruunasi päivän. Vastustaja oli laadukas fyysinen joukkue ja tämä palveli meitä erittäin hyvin.”

Ottelun tehokkaimmat:

Juha Laitila 2+0

Aleksi Kanninen 1+1

Viljo Hautala 1+1

Juha Aaltonen 0+2

Molemmissa peleissä pelasi maalissa Jarno Prihti, joka pelasi molemmat pelit todella hyvin!

Into tiivistää päivän annin vielä seuraavasti: ”Kokonaisuudessaan päivä oli onnistunut. Ei sillä, että voitettiin enemmän kuin otettiin pataan, vaan koska päivä antoi hyvää dataa valmennukselle, että missä meillä on vielä kehitettävää ja missä fyysisessä kunnossa joukkue on. Kuormaa tuli osalle pelaajille rutkasti, mutta hienosti äijät jaksoi pari fyysistä matsia. Hieno turnee äijiltä!” Kiittelee Into.

FoSu kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa Pirkkalan Pirkat perjantaina 24.8. Kirkassilmä-Areenalla ja Suomen Cupin turnaus onkin sitten jo myös aika pian, 1.9. ja sekin pelataan FoSun osalta täällä kotona, joten tahti kiihtyy entisestään...

Tilastot

7 - 5

SalBa
- - 7 - 5

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38