Otteluraportti FoSu - PirPi

OTTELURAPORTTI

Harjoitusottelu
FOSU - PIRKAT 5-6

FoSu Edustuksen PreSeason-kausi on nyt pelattu. Se sisälsi neljä ottelua, joista voittoja kertyi kolme ja tappioita yksi. Tässä raportti perjantai-illan ottelusta päävalmentaja Ville Innon sanoin.

”Hyvä vastustaja vastassa, mutta kyllä meidän pallollinen peli oli huonoa miltei koko pelin. Varsinkin avauspelissä meillä ei ollut riittävästi malttia ja paketilta uupui tuki. Oltiin varsinkin ensimmäisissä kahdessa erässä aivan liikaa pallottomana ja sitten kun se pallo saatiin riistettyä omille, niin maltti ei riittänyt pitää sitä omilla. Kolmanteen erään sitten vähän löydettiin sitä malttia ja saatiin avattua peliä kunnes pari jäähyä hieman rikkoi sitä. Ei meiltä huono peli missään nimessä, mutta näin laadukasta vastustajaa vastaan pitää homman toimia paremmin joka osa-alueella. Meiltä heikoin esitys pre-season matseista, mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen harjoituspelin antiin. Valmennusryhmä sai tästä hyvää dataa ja ensi viikonloppuna olemme varmasti valmiita kun suomen Cup alkaa meidän osalta. Järvinen pelasi hyvän matsin maalissa, meillä on oikein hyvä maalivahtitilanne.” Päättää Into.

Ottelun tehokkaimmat
Jesse Aaltonen 3+1
Niko Majalahti 0+2

Seuraavaksi tosipelien kimppuun kun ensin syyskuun ensimmäinen päivä Kirkassilmä-Areenalla pelataan Suomen Cupin turnaus ja itse kakkosdivari kausi alkaa syyskuussa myös, ja tuleva kausi on myös samalla FoSun 25-vuotis juhlakausi. Näihin peleihin ja tulevaan kauteen palataan tarkemmin heti seuraavan viikon alussa.

Tilastot

5 - 6

PirPi
2 - 11 - 32 - 2
7'MaaliAaltonen Jesse
7'MaalisyöttöMajalahti Niko
18'MaaliAaltonen Jesse
18'MaalisyöttöMajalahti Niko
28'MaaliAaltonen Jesse
28'MaalisyöttöLaitila Juha
31'Jäähy: 2minMertanen Matti
41'MaaliBrusin Eelis
41'MaalisyöttöAlalempi Aku
47'Jäähy: 2minMajalahti Niko
49'Jäähy: 2minHeinonen S, tryout
55'MaaliKainulainen Veeti
55'MaalisyöttöAaltonen Jesse