FoSu - Bulls perjantaina klo 19
Julkaistu: 14.01.2019 00.00

FoSu - Bulls perjantaina klo 19

Runkosarjaa on jäljellä FoSulla vielä seitsemän ottelua, joista neljä kotona. Tulevana perjantaina 18. päivä kello 19.00. taistellaan jälleen isoista pisteistä, tervetuloa kannustamaan FoSu voittoon! Pelit vähenee ja kovenee...

#NähdäänHallilla

Vastustaja Bulls on sarjassa tällä hetkellä kuudentena, neljän pisteen päässä playoff-viivasta, joten heille olisi todella tärkeää saada pisteitä matkaansa, jotta pelit runkosarjan jälkeen jatkuisivat. FoSu nousi viime viikolla toiseksi sarjassa ja haluaa pitää kynsin ja hampain kiinni paikastaan kärjen tuntumassa ja näin olleen mahdollisesta kotiedusta playoffeissa. Tästä voidaan siis päätellä tulossa olevan tiukka taistelu pisteistä.

FoSu on löytänyt mainion vireen ja tuulettaa viiden ottelun voittoputkessa. Viiteen viimeiseen peliin se on heiluttanut maaliverkkoa hurjaan tahtiin, tehden peräti näissä viidessä pelissä 58 maalia. Ja viimeiseen kymmeneen otteluun mahtuu ainoastaan kaksi tappiota, voidaan siis sanoa että nyt tuulee puhuri Forssan suunnalta.

Bulls on viidestä viimeisestä pelistään voittanut neljä, mutta sitä ennen oli kolmen ottelun tappioputki. Eli siis korjausliike on tehty ja Forssassa tullaan näkemään kova vastus perjantai-iltana.

FoSu - UHV Bulls pe 18.1. kello 19.00!

Liput:
Aikuiset 8e
Osuuspankin jäsenkortilla 5e
Lapset alle 15-v ilmaiseksi
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 3e

Kaveri mukaan ja hallille!

Seuran uusimmat

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38