Otteluraportti UHV Bulls - FoSu
Julkaistu: 20.10.2018 00.00

OTTELURAPORTTI BULLS - FOSU

FoSu Edustus otti kauden ensimmäisen kolmeen pisteen voiton ja nosti pistemääränsä viiteen ja runkosarjasijoituksensa kuudenneksi. FoSu ansaitsi voiton, kun se haki selvän 12-3 voiton. Aikaisemmissa peleissä ollut tehottomuus oli perjantai-illassa muisto vain. Hattutemput mieheen kirjauttivat Laitila (4) ja Salomäki (3).

KETSUPPIPULLO AUKI

FoSu oli siis aikaisempiin kolmeen peliin tehnyt maaleja noin viiden keskiarvolla, vaikka paikkoja olisi ollut noissa peleissä useampaankin maaliin. Nyt siihen tuli muutos kertaheitolla, kun FoSu hurjasteli ensimmäisestä erästä lähtien.

Bulls meni alussa 1-0 johtoon, jonka FoSu kuittasi vielä samalla minuutilla. Sen jälkeen seuraavat yhdeksän maalia teki vierasjoukkue ja peli oli selvä siinä vaiheessa, sillä toisen erän jälkeen tilanne oli FoSulle 9-1 ja kolmannen erän alkuun se latoi kympin täyteen. Sen jälkeen molemmat tekivät vielä pari maalia ja näin lopputulos kirjattiin 12-3 FoSulle.

VAPAUTUNUTTA PELIÄ

Päävalmentaja Ville Into sanoi ottelun jälkeen FoSun ansainneen voittonsa ja oli tyytyväinen tehokkuuteen, joka näkyi vapautuneena pelinä koko 60 minuutin ajan. ”Viime peliin verraten nyt tehtiin ihan hyvällä prosentilla paikoista maalit ja myös puolustuspelaaminen oli kiitettävää.” Kiittelee Into ja sanoo fiiliksien olevan erittäin hyvät. ”Varsinkin jätkien puolesta hyvät fiilikset. Meillä oli hyvä rento pöhinä koko viikon treeneissä ja saatiin se siirretty nyt peliin.” Myhäilee Into ja tarkentaa vielä puolustuspelin toimivuutta. ”Vastustajan hyökkäykset saatiin ajettua kulmiin ja siellä voitettiin hyvin yksi vastaan yksi-painit.” Päättää Into.

”EIKÖHÄN SE TÄSTÄ ALA RULLAAMAAN”

Ahkerimmin FoSusta maaliverkkoa heilutti Juha Laitila neljällä maalilla, joka kommentoi alkukauden olleen yhtä tuskaa maalinteon suhteen. ”Ihan hyvältä tuntuu! Nyt sain neljä maalia, mutta edelleen tuli vähän tuhlailtua paikkoja.” Virnistää Laitila ja sanoo lopuksi vielä, että erityisesti mieltä lämmittää joukkueen ensimmäinen kolmen pisteen voitto. ”Ja oman kentän teholukema +6 lämmittää mieltä myös. Eiköhän se tästä ala rullaamaan.” Toteaa Laitila.