FoSu Edustus tiedottaa
Julkaistu: 01.01.2019 00.00

FoSu Edustus tiedottaa

FOSU EDUSTUS TIEDOTTAA

Matias Lintula siirtyy takaisin jääkiekon pariin.

”Matias esitti erittäin positiivisia otteita kentällä ja oli ansaitusti myös useassa pelissä avauskokoonpanossa. Fiksu pelaaja ja muutenkin loistava äijä pukukopissa.” Kuvailee päävalmentaja Ville Into Lintulaa.

Miika Kulmala pelaa loppukauden Hämeenlinnassa. ”Miika lähtee armeijaan tammikuun alussa ja puntarointiin Miikan kanssa mikä olisi järkevin ratkaisu pelaajan kannalta. Tulimme siihen tulokseen, että pelaaminen varuskunnan lähellä Steelerssin A-junnuissa on kyllä se järkevin ratkaisu. Toki olisin mieluusti Miikan meillä pitänyt loppukauden. Miika on halukas kuitenkin jatkamaan tätä meidän touhua täällä Forssassa ja sovittiin jo jatkosta FoSun kanssa.” Kommentoi Into.

Niko Majalahti ei pelaa FoSussa enää tällä kaudella, vaan siirtyy toisaalle.

FoSu kiittää kyseisiä pelaajia tähänastisesta kaudesta ja toivottaa menestystä jokaiselle jatkoon ja loppukaudelle.

Juha Laitilan työkiireet jatkuvat vielä ja estävät kokonaisvaltaisen harjoittelun joukkueen kanssa, joten häntä ei ainakaan näin vuoden aluksi maila kädessä nähdä. Laitila haluaa kuitenkin osallistua joukkueen toimintaan ja tulee näin aluksi penkin taakse vahvistamaan valmennusta. ”Loistava juttu ja toivottavasti se ”Junnu” vielä tossut jalassa tällä kaudella kentällä nähdään.” Sanoo Into.

FoSun kausi jatkuu tulevana lauantaina kotona Ruoskaa vastaan kello 18.00.

#NähdäänHallilla

Seuran uusimmat

Forssan Suupparit ry

Y-tunnus 1471484-8

Jokioisten Leipä -Areena

Turuntie 38