Otteluraportti FoSu - SB Hirvensalo
Julkaistu: 14.10.2018 00.00

OTTELURAPORTTI FOSU - SB HIRVENSALO

FoSu Edustuksen kauden kolmas ottelu kakkosdivarissa päättyi tappioon, kun SB Hirvensalo haki pisteet matkaansa lukemin 4-9. Illan aikana pääosaan nousi tehokkuus, jossa vastustaja oli parempi.

KYLMÄÄ VETTÄ

FoSu sai heti ottelun ensimmäisessä erässä kylmää vettä niskaansa. Sillä oli muutama laadukas paikka tehdä maali, mutta ei onnistunut ja vastustaja kävi kuittaamassa toiseen päähän ja käytti puolestaan omat paikkansa ja 4-0 ensimmäisen erän jälkeen.

Toisen erän jälkeen tilanne oli vieraille 1-7. Kolmannessa erässä FoSu sai kiriä aikaiseksi kun Kalle Laukkanen viimeisteli hattutempun, ja Joe Koppanen teki yhden, mutta kiri käi vajaaksi maalien suhteen ja lopputulos lopulta 4-9 vieraiden hyväksi.

TEHOKKUUS RATKAISI

Toiseen erään FoSu lähti pelillisellä muutoksella. ”Jouduttiin avaamaan peliä ja se on noinkin kokenutta joukkuetta vastaan aina iso riski.” Sanoo päävalmentaja Ville Into ja nostaa esille myös vastustajan tehokkuuden. ”Me jouduttiin tekemään hirveä työmäärä neljän maalin eteen, kun sitten taas vastustaja käytti omat paikkansa turhankin tehokkaasti.” Harmittelee Into ja sanoo FoSun painivan edelleen juuri tuon maalintekotehokkuuden kanssa.

Vaikka tappio tulikin ja aika tylyllä tavalla niin Into valaa uskoa joukueeseen. ”Meillä on liike sarjan parhaimmistoa! Mutta se ei vielä lisää täpliä siellä tulostaululla, jossa näkyi varsinkin kokemus lauantaina.” Toteaa Into ja sanoo vielä lopuksi että syitä tappiolle ei tarvitse kaukaa hakea. ”Tilastojen mukaan meillä oli todella laadukkaita maalintekopaikkoja vähintään kolmeen maaliin per erä, mutta ei tehty.” Päättää Into.

FoSun tehokkaimmat
Kalle Laukkanen 3+0
Markus Lintula 0+2

Antti Järviselle kahteen erään 14 torjuntaa ja Jarno Prihdille kolmannessa erässä 9 torjuntaa.

FoSun kausi jatkuu ensi viikon perjantaina vieraissa Bullsin vieraana ja kotona pelataan seuraavan kerran 27.10. kello 18.00.