FoSu - FBC Turku 2  12 - 3

Kirkasilmä Areena Forssa

Otteluraportti FoSu - FBT Turku 2

OTTELURAPORTTI FOSU - FBC TURKU 2

FoSu Edustus oli tyly kotonaan ja latoi kympin täyteen jo toisessa erässä, päästi vähän maaleja ja hurjasteli 12-3 voiton lauantai-illassa. Voitto oli ensimmäinen kotona tällä kaudella ja se nosti Suupparit viidenneksi.

KETSUPPIPULLO JÄI AUKI

Viime ottelussaan FoSu teki 12 maalia ja lähti jatkamaan siitä mihin silloin jäi, ja onnistuiskin siinä. FoSu meni käytännössä ensimmäisessä erässä jo menojaan kun se karkasi 13 minuutin jälkeen jo 5-1 johtoon. Turku onnistui vielä roikkumaan mukana kaventaen FoSun johtoa parin maalin päähän ja ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemista 6-3. Turku ei sitten enempää maaleja tehnytkään ottelussa.

Toisen erän alkuun FoSu karkasi 9-3 johtoon ja kymppi oli täynnä 36 minuutin kohdalla. Viimeisessä erässä se teki vielä pari maalia ja voitti ansaitusti 12-3.

”Joukkueella pysy juu maalihanat auki mukavasti, itsellä oli vähän tukossa vielä.” Sanoi kapteeni Markus Lintula ottelun jälkeen, joka tosin merkkautti viisi syöttöpistettä, vaikka maalinteossa ei onnistunutkaan. Voitto tuli Lintulan mukaan tehokkuuden ansiosta. ”Lisäksi puolustettiin hyvin varsinkin kaksi viimeistä erää. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin!” Toteaa Lintula.

Ottelussa VIISI maalia tehnyt Veeti Kainulainen kiitteli sitä, että pallo liikkui hyvin joukkueella. ”Pääsin sen takia hyviltä paikoilta naulaamaan!” Myhäilee Kainulainen.

Ottelun tehokkaimmat
????Veeti Kainulainen 5+1
????Markus Lintula 0+5
????Juha Laitila 3+1
????Joe Koppanen 2+0

Järviselle kertyi torjuntoja 25.

FoSun kausi jatkuu ensi PERJANTAINA kotona kello 19.00. FBT Pitua vastaan.

Tilastot

12 - 3

FBC Turku 2
6 - 34 - 02 - 0
2'MaaliKainulainen Veeti
2'MaalisyöttöLintula Markus
4'MaaliKoppanen Joe
4'MaalisyöttöAlalempi Aku
9'MaaliLaitila Juha
9'MaalisyöttöKainulainen Veeti
13'MaaliLaukkanen Kalle
13'MaalisyöttöSalomäki Ville
13'MaaliKainulainen Veeti
13'MaalisyöttöRemes Niko
19'MaaliLaitila Juha
19'MaalisyöttöLintula Markus
19'Jäähy: 2minLeinonen Oiva
20'MaaliKainulainen Veeti
20'MaalisyöttöLintula Markus
22'MaaliKainulainen Veeti
22'MaalisyöttöLaitila Juha
23'MaaliKoppanen Joe
23'MaalisyöttöKanninen Aleksi
26'Jäähy: 2minMertanen Matti
36'MaaliLaitila Juha
36'MaalisyöttöLintula Markus
48'MaaliKainulainen Veeti
48'MaalisyöttöLintula Markus
53'MaaliAlalempi Aku